|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Napajanje?
Dakle koje napajanje uzeti? AOpen 350W Chieftec 360W Enermax 350W Fortron 350W Tagan 330W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
AOpen i Fortron su ista napajanja, samo drugo ime( Fortron radi napajanja za AOpen), topla preporuka, pogledaj koju hrpu stvari ovo moje 300wattno napajanje apsolutno stabilno vuče... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Chieftec 360W je dobro napajanje za pristojnu cijenu.:clap:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
Pogledaj malo po netu, a i na PCE stranici u rubrici novosti bilo je prije jedno dva mjeseca test napajanja. Koje god uzmeš, nećeš fulat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Napajanje?
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
Ne znam, u zadnje vrijeme sam na par mjesta čuo da i oni imaju problema u nekim modelima... Da railovi 3.3 i 5 V ne daju dosta stabilan juice. Jel ima netko više informacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ne isplati se enermax 350W kad košta isto ko i Chieftec 420W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Uostalom, Paske d.o.o. prodaje kvalitetno napajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
|
Nekaj me čudi da je direktor Paske d.o.o.-a čudno miran što se tiče njegovog Well Tech 420W. Ni vrag da ga je uspjel prodat. Između enermaxa 350 i Chiefteca 420W je moj izbor Chieftec jer 70W razlike u snazi je ipak 70W a ne govorimo o nekom xy ( ili MS ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Bemti, koja suptilnost, valjda nema threada na kojem je Paske odgovorio, a da nije negdje spomenuto napajanje, bilo od njega, bilo od nekog drugog. Predlažem promjenu Paskeovog nicka u "WellTech 420W napajanje"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
LOL ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() S tim da ni njegova runda ni pes i tako to.... I budući da mi je poznato da voli gurat prstiće svuda tražil bi bar par dana probu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
chieftec nije na razini enera ovaj ener 350 moze izdrzat max 380 w testirano za ovog chiefteca ne znam baš da moze i toliko |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Dok napajanje stabilno radi, i 300W je dosta ( kvalitetnih 300W, that is).350 W je zlatna sredina, IMHO. Perverzije sa preko 400W neću komentirati, tko voli, nek izvoli, ja znam i pametnijih načina za spiskat lovu. Kome treba 420 W napajanje? Ljudima koji imaju doma servere sa dual procesorima, tonom memorije i jedno 6 diskova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PC Ekspert
|
slazem se, jos nisam vidio normalni komp koji srce vise od 300W. Svojevremeno sam slozio komp P4 2.4, 512 MB RAM-a, Radeon 9000Pro AIW, cijeli sijaset PCI kartica, 2 diska, DVD, przilica, ma ono... taj komp nema sto nema i radi na 250W (AOpen/Fortron) bez ikakvog problema.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
uzmi da jaci radeoni srcu struje ko dreka...a diskovi ne tako puno..opticki drajvovi nes vise od diskova.. onda ventovi vuku jako puno..lako se dodje do 350W ..fala bogu ja nisam jos... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Dakle, nema zamjerki na AOpen 350W? |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
Apsolutno nikakvih. Osim što košta 500 kn, a za nekih 900 kn možeš kupit H600b crno kućište sa tim napajanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Chieftec je Best buy, jer su naponi stabilni i dobri, nije glasno ( dapače nečujno) i ima prihvatljivu cijenu. @Paske kaj još nisi prodal? ![]() Fala bogu da sam uzel 420W jer samo pumpa mi vleče 70W tak piše na noj pa još 12CM verntilator na kileru, 8cm na grafi, itd... ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|