|
![]() |
#1 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Preporuka za PCI-e grafu?
evo posto sam svoju 'staru' iz siga stavio na bubanj, zanima me sto imate za predloziti od nvidie u rangu DO 3000 kn (moze i 100-200 iznad ako bas treba). naime, oduvijek sam imao ATI-ce pa sad evo idem u 'nepoznato' da vidim hoce li biti neke razlike drasticne ![]() Bilo bi poželjno da nema neki fancy hladnjak velicine jos jedne kartice...vec neki obican, manji idealno bi bilo i bez njega, ali sumnjam da se takve prodaju po ducanima ![]() (jer nekom logikom onda znaci da je dio para ulupan u to sto cu ja odmah skinuti, i staviti da skuplja prasinu, posto je vodeno hladjenje u sustavu...) OC mogucnosti, koja se vise OC-a? jer kad je vodeno tu zasto ne iskoristiti ga u punom smislu ![]() koristit ce se na Visti iskljucivo, pozeljno da ima video in/out. dakle, pišite ako imate kakva iskustva i preporuke Veliko hvala!
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jedino pametno što bi trenutno bilo za uzeti jest 8800GTS 320MB/640MB, ovisno o tome koliki monitor imaš (tj na kojoj ćeš se rezi igrati), jedini problem je što dolazi sa ovećim coolerom ![]() Ali zato ima i veliki OC potencijal ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
radna reza je: 1280x1024. jos neki prijedlog? kako ide s proizvodjacima, (gainward, bliss...) koji su opcenito bolji? jer cijena varira oko 300-400 kn a isti model i ista kolicina memorije.
![]() |
#4 |
.
|
Onda uzmi BFG-ovu sa 320mb, najjeftinija je i nudi najviše garancije, inače neke veće razlike između proizvođača nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#6 |
|
Ok, hvala puno. ![]() pročitao sam i ovo tu, pa odluka pala, uzimam 8800 320 MB. Zna li tko di ima najpovoljnije, ili di ima uopce za nabaviti tu koju preporucate.. ![]() pošto sam malo tražio po linksu, hgspotu, ve-milu pa ne nađoh tu BFG... preko googla mi je za 'bfg 8800 320' izbacio samo u formelu, ali to za firme, veleprodaja... a ja uzimam na keš naravno, kao privatna osoba pa to ne ide... ![]()
![]() |
#7 |
.
|
Traži preko Nabave.net Najjeftinija je XFX-ova iz MagazinaRS za 2329kn, samo neznam koliko ima garancije, zatim imaš za 2359kn u ve-Milu, samo s jednom godine garancije, dok BFG-ovu koju tražiš imaš u maloprodaji u Formelu za 2499kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Hvala, uzet cu onu BFG OC za 2500 iz formela. (zvaoih, dolaze im tek krajem iduceg tjedna ![]() a kada ju ubacim postam rezu OC-anja ako bude islo ![]() Da ima reputation, sada bi ti dao max. thnx još jednom!
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 12.04.2007. u 16:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ma bolje kad već daješ toliko uzmeš pravu stvar i a to je 8800GTS 640mb,barem si onda miran ![]()
![]() |
#10 |
|
tesko mene nagovoriti... ![]() zvao sada i rezervirao u Linksu ovu od 640MB BFG OC... dolazi u subotu u ducan. samo se nadam da ce opravdati cijenu, i da ce se dati klokati.... kad je voda vec tu da ju hladi. hvala svima na savjetima.
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 12.04.2007. u 17:01. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|