|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Thermaltake Armor Jr.
Evo naotvarah se ja tema na ovom forumu,jednu temu za svaku komponentu... Al nema veze,bolje provjerit nego kukati da ne valja kad kupim... Ovako: namjeravam kupiti ovo kuciste;TT Armor Jr. VC3000BWS bez PSU,crno, u Ve-milu kosta 800kn... Kuciste je lijepo,ali mi je bitno da ima dobar protok zraka ,jel ima dobru izolaciju,vidia sam da u nekim temama da TT nisu dobri,i neko je napisa da TT treba zaobici???? ![]() Sto vi mislite o ovom kucistu i ako ga neko ima nek iznese svoje misljenje o njemu... ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
joj ne opet... gledaj ako se tebi to kučište sviđa i ako si ga vidio u živo i malo opoipao i OK ti je uzmi ga osobno za te pare radije bi kupio nki Chieftec, Coolermaster, A+, Antec, Sharkoon Ja ti mogu preporućit A+ XBlade koji je po meni bolje kučište od navedenog TT-a zatim ovakav LianLI http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.604.060 možda ovako nešto http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.607.046 u glavnom ti odluči
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
TT Armor jr
Ja imam Jr-a oko godinu dana, i.... pa ima i dobrih i loših strana. Aluminijsko je, čelično je bolje - crno, tako da je iznimno krhko, kad se natrpa komponentama one budu teže od samog kućišta, pa kad ga podigneš izgleda ko da će se raspast'. Lagano je al je hlađenje mrak, dva 120 mm ventilatora rade ko blesavi, pogotovo kad imaš potenciometar. Ima i mjesto za 90mm na stranici, al to ni u ludilu ne stavljalj jel jadna aluminijska stranica vibrira ko blesava. Ugradnja floppya traži živce ko sajle, i skoro je pa nemoguća. Kavez za hard diskove je sjajan, i ako imaš SATA diskove jedva se čuju. Maska je palstična i krhka ko koneske igračke. Bočna stranica mi je jednom papa na pod i odma se izdeformirala, dako da sam ju kombinirkama ispravljo. Nožice za kućište su super i dobro drže. Ako imaš više od jednog hard diska, ja imam 3, a imao sam i 4, oni su postavljeni bočno, pa kad rade svi skupa proizvode čudni bočni okret tako da cijelo kućište proizvodi lateralni pokret ko da se hoće zavrtit u smjeru vrtnje diskova. Dao bi mu 7 od 10. Za 800 kn se isplati. Sexy je, al bolje za 200 - 300 kn više uzvi big Armor. |
![]() |
![]() |
#4 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja imam Big Tower Armora, i iznimno sam zadovoljan po svim pitanjima, posebno hlađenje i ne-vibriranje. Ali ako ga neđeš za 200-300 kn više, obavezno javi jer sam ja svog platio 1500 Kn.
#5 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Sorry Dux2 , ali ja za ove simptome ne bih dao ni 100kn a kamoli 800, i daleko od toga da se isplati . Kad za duplo manje love postoje coolemasteri i chiefteci koji su debeli praktičniji i stabilniji. Naravno , ako je sve to tako kao što kažeš.
#6 | |
Moderator
|
Citiraj:
OK a di su dobre strane?!? ![]() ![]() Ja se na svog A+ mogu popet i neće se srušit niti spigat ok nemam puno kila ali sam ziher da bi i stokilaša izdržao o Chiefu aka tenku da ne počinjem
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
#8 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
oke... tt je super ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pošto se tu skupilo dosta obožavatalja TT-a, ovo je must-have na svakom desktopu ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
...ma uzmi si TT-a najbolja su kućišta jer lijepo izgledaju i dobro hlade pola ih je tu sto ovo pisu vidjelo ih samo na slikama ili ih yebe sto nemaju para pa stalno pljuju po njima i traze nesto slično po perfomansama ali ni upola lijepo kao TT... ..pa se hvale nekim čifutima uloženo/dobiveno i sta ti ja znam.. ..ak imaš para radi sta hoćeš.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ne znam koji je problem sa Hrvatima i TT-om, ali po svim stranjskim forumima ih hvale na sva usta...kvalitetna su, ne vibriraju (kako koje), odlično hlade i (što je većini ljudi jako bitno) sexy izgledaju. Radije ću žrtvovat malo performansi i uzet lijepo kućište nego neko malo (ali stvarno malo) bolje koje izgleda k'o Končarov frižider iz 1982... Ali to je samo moje mišljenje... Kao što rekoh, ja imam TT Armor Big Tower i ne mogu ga se nagledat... ![]() Preko 1500kn i ne žalim ni kune! I totalno je water cooling ready, između ostalog... Neka ljudi drobe što žele ali siguran sam da bi ga SVI uzeli kad im novac ne bi bio prepreka...
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
coolermaster ili sunbeam |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Da pare nisu prepreka svi bi uzeli LianLi ![]() No iskreno mislim da bi mogli lockat ovu temu jer ovo fakat više nema smisla.
#16 |
Udaram Ljude Za Pare
Datum registracije: Dec 2005
|
Zašto bi trebalo lockat ![]() Ne služi li forum upravo za rasprave ![]() Nitko nikog ne vrijeđa,osim sto pljujemo po proizvođačima kućišta JA osobno nikad ne bi uzeo tog lanlija kako već ![]() No kao sto reče kolega par postova gore to je samo moje mišljenje. I o ukusima se ne raspravlja ali ako netko ima love i uzme npr ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.604.043 onda ima gorak ukus. Ajd sad recite molim vas da to kućište ne izgleda kao yebeni radijator s onim glupim točkićima ![]() ![]() Ja kad si na zimu budem sastavljao opet konfu definitivo ma koliko koštalo uzimam TT Kandalfa(black naravno),jer svaka riba koju sam doveo na terapiju je svrišila kad ga je vidjela a pogotovo u mraku.Ja više nisam bio zanimljiv ![]() Ispričavam se ako sam nekog uvrijedio s postom,neću više pisati na ovoj temi,mislim da sam se dovoljno izjasnio i u postu gore!! |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Joooooooooooooooooooooooooooooj. |
![]() |
|
|
Oglas
|