|
![]() |
#1 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
startup work offline problem
Dakle kad upalim komp i dignem (win xp pro SP2, nije sad bitno to)windows pojavi mi se ova poruka: Nisam čitao pravila pa sam ostao bez slike... to mi je od nekog spyware-a ostalo da mi se odmah diže prozor u IE-u s nekom reklamom. To sam uklonio, ali i dalje se ova poruka điže svaki put. Problem je u tome što svaki put moram kliknit try again da bi mi fire fox ili IE radio.Ako kliknem work offline WWW mi ne radi bez obzira dali sam spojen ili nisam. Sad mene zanima kako ukljuciti neku upciju ili nešto da me više ne pita ocu work offline ili necu, nego da mi standardna opcija bude da nikad ne radim offline (try again). Nije neki problem sad svaki put kliknit try again, ali i ostali se koriste ovim kompom pa oni kliknu enter(work offline) pa ne radi www.... i BTW pocelo me živcirat. tnx
![]() Who's Your Daddy? Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 09.04.2007. u 21:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Intel Pentium D 930 / Thermaltake BIG Typhon ASUS P5LD2 - i945P KINGMAX 1024 DDR2 667Mhz x 2 ASUS Extreme N7900GT/2DHT 256MB DDR3 Levicom X-Alien Black 500W Seagate Barracuda 7200.7 80 Gb sata THERMALTAKE Matrix VD2000BNS |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Slike veće od 50 kB stavi u thumbnail i ne podiži temu jer ovo nije Tržnica nego se strpi malo, netko će već odgovoriti. Pravila i pomoć |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|