|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@domy_os da li govoriš o dvd v.66r-0190 ili 66r-00020 ili imaš "rtm" tj. šta ti ispiše everest za verziju (mene zanima 64bitna verzija jer se ponaša "čudno" ova moja(ultimate) RTM 6.0.6000.2.0.0.256.1) @buljo - koju verziju si ti opalio? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Obje verzije su Ultimate RTM, novije nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#633 |
Strichek Moderator
|
99% sam ziher da je zbog clocka, ak se dobro sječam što sam čitao to je i Domyja mučilo, al ebemu da diram voltažu zbog Viste, ono f** off i takva Vista. EDIT: Evo igrao sam se malo da ne ispadne da samo pljujem Vistu bzvz.. Dakle vratih ja sve na def jer su se uzastopno javljali BSODovi ali nakon toga ista stvar, pogledam ništa klokano sve postavke na AUTO. Nakon toga sam izvadio USB Stick (Verbatim U3 2GB) koji je bio za onaj boost, i uđe u Win, nakon toga opet kloknem sve kak inače držim i opet BSOD, vratim na def opet ulazi, sa stickom neće da boota; točnije malo hoće malo neće. E pa ta particija di je Vista ide na format i dok oni ne srede da komp normalno radi do tad je Vista poluproizvod. P.S. Da imam kramu od kompa rekao bi nešto...
![]() |
#634 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Hm ? Meni Vista najnormalnije radi iako je dosta jak clock. A radi i priki koji je na granici ( kad digne za samo 2 Mhz dobije BSOD u XP-u ![]()
![]() |
#635 |
EMP moderator
|
Meni isto tako vrti dual Prime na određenom taktu preko 6 h, a Vista se buni... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
EMP moderator
|
Stavio na default i kasnije vratio OC postavke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
evo 3 dana sam na Visti x64 Ultimate. Ne mogu prokleti tv-out ukljucit. Nasao sam ovo: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=24666&st=0 Sad pitanje - jel itko uspjeo upogonit tv-out na visti sa nvidia grafom? Po mogucnosti 7xxx. Tu neki lik kaze da treba spojit s-video>s-video kablom. Ja imam s-video>rca i normalno je radilo u xp-u. Ovdje mi jednostavno ne zeli prepoznati TV i nista ne pomaze. Samo opcija single display mi je dostupna. btw, O&O Defrag 8.6 mi ne da instalirati, kaze ne podrzava 64-bit, a procitao sam negdje da bas ta verzija kao radi. Al ajd. Jos samo moram naci drajvere od tv-kartice, sam dok skontam koji model imam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Vista ultimate x64 7800 GT Nvidia 100.65 Nvidia 101.41 beta Xtreme-G 100.95 ... ![]() ...
![]() |
![]() |
#643 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#644 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Eto bas kad sam pomislio da sam jedan od rijetkih ovdje kojima Vista radi kak treba, onda se ovo dogodi ![]() EDIT: nisam ni znao da je to tako jeftino. Ali ponavljam, ja nemam s-video klasicni, nego na jednom kraju je s-video (u grafu), a na drugom chinch (TV). Nista, probat cu stavit ciste drivere pa javim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
buljo - malo pretjerivaš.. nije Vista uopće loša. drugo je što se ti ne moš naviknut ![]() nije ni XP bio bajan divan krasan kad je izišao. Vista radi daleko bolje nego XP kad su izišli. problem sa TV-out om imam i ja na ATI kartici... nije problem u Visti, nego u driverima za grafičke koji nisu napravljeni kako spada za rad pod vistom. općenito je nikako riješeno podrška widescreen reza za monitore, i istovremeno korištenje običnog CRT televizora na TVout... ja kod sebe nikako nariktat. ni pod XP-om.... otkako imam wide ekran... jer ne mogu postaviti različitu rezu za monitor a drugu za TV... |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Da chinch je kabel, inače na dapteru imam (a vjerojatno i ti) chincheve i s-video. Ako malo bolje pogledaš, na jednom od njih (Pb) piše i Composite, tamo spojiš običan koaksijalni kabel (chinch) i to je composite video. Ja imam spojeno na receiver i sa njega na TV i sve radi normalno i pod WinXP i Vistom. Ovo što ti imaš je konverzija iz s-video u composite i to se koristi kad nemaš composite izlaz.
![]() |
#647 |
Premium
|
hvala Lacy, nisam znao ovo ![]() ![]() sad sam jedno 20 puta resetiro komp. Uspijem stavit dualview, ali svaki 10 restart. Ali cim jos nesto prckam po opcijama, odma se vrati na single. Jednostavno, u nVidia cpanel-u mi se vrati na single display, a u Display settings od windowsa kad oznacim "Extend my desktop onto this monitor", kliknem apply i potvrdim, kvacica nestane :S KATASTROFA. btw. imam CRT monitor i CRT TV. |
![]() |
![]() |
![]() |
#648 |
Pink Floyd fan
|
Zato sam ja sam pravio kabel. Zbog prijelaza s-video -> composite ti se to događa. Odreži taj s-video i nalemi chinch ili ako je s-video kabel, onda na strani tv (ako ima s-video ulaz) nalemi s-video konektor.
![]() |
#649 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
btw, ovo je thread o Visti a ne o spajanju TV-a na comp ![]()
![]() |
![]() |
#650 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
BSODovi nisu loši? Naravno da se nemogu naviknut na to da mi sustav mora bit na defaultu ako želim Vistu, bome na XPu tih problema nisam imao. Svi živi programi za stabilnost prolaze, još dignem sve voltaže i opet BSODovi, ma daj... ![]() P.S. Nije komp neš extra klokan, proc mi radi na 2.5, ram na 938 4 4 4 10. grafa default..
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
|
WOHOOO evo uspjeo sam, nabrzinu sam sklepao jedan chinch kabel i radi. Znaci IPAK je bio problem u kablu. TV izlaz je kvalitetan, ljepsi mi je nego na XP-u (subjektivno), ali mislim da je to isto zbog kabla. Konacno mi se vide i film i titlovi na overlay-u ![]() Jel netko uspjeo pronaci kako da zoomiram sliku na TV-u? Malo je manja nego sto mi TV moze prikazati, a ne nadjem opciju u ovom prokletom novom odvratnom idiotskom cplanelu. I zasto, pobogu, ne stave da Windows Mail (valjda bivsi Outlook express) moze cucit u trayu. Pa jel to toliko tesko? Ni Thunderbird nema tu opciju. Ako znate da neki program ima, pucajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 | ||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Citiraj:
O ovome sam već pisao, fora je u rezoluciji na TV-u. Odi u contol panel (da onaj ružni, odvratni...) i tamo pod Display->Change resolution atributes stavi na TV 720x576. To je zapravo nativna rezolucija TV-a. Pazi u starijim driverima za Vistu nema te opcije, mislim od 100.64 da ima.
![]() |
![]() |
#653 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#654 |
Pink Floyd fan
|
Ma neeee, nego ti se nešto drugo kolje. Driveri vjerojatno, recimo meni se znao rušiti sa betom za grafičku, sa driverima za zvuk. Sve sam uspio naštimati da radi i sad je stabilno. Pogledaj u logu ili na BSOD-u što je razlog rušenja, ne bi vjerovao da zna pomoći.
![]() |
#656 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#658 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() ________________ enivej, sad sam primjetio jedan drugi problem. U firefoxu (2.0.0.3) mi ne pokazuje nista u "Downloads" prozorcicu, iako skida. A bilo sve ok prije, sad sam to primjetio. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#660 | ||
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Prevelika je zbog overlay koji uvijek postoji kod TV-a, uostalom to je samo za gledanje filmova zar ne? Slažem se da nisu trebali štošta micati iz starijih drivera, ali to je počelo još na WinXP. Najsmješnije je kad čitam release, i piše da nešto nije podržano zbog harverskih ograničenja!? a radilo je u starijim verzijama!
![]() |
![]() |
|
|