|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
film Titanic
|
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
My Heart will go on - Celine Dion? Inače moram samo nadodat film je smola teška, oni od povijesnog filma naprave ljubić, ma daaaj, 11 Oscara, kak ne. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
najbolje je to sto je zena fizicki jaca od njega 3 put. frajer neki ultra mrsav ![]() i jos jedna bizarnost: zena spasava njega kad su ga zarobili. meni je ok film, ali ono stvarno je predugacak, da bi na kraju vidjeli kak baba baca neki dragi kamen u more...
#6 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je film odličan, iako je postao dosadan nakon što sam ga odgledao par puta. (jbga, dosta su ga puta vrtili na TV-u kada nisam imao nikakvog pametnijeg posla) Na stranu mačistički shit, film je za svoj žanr jako dobar...
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
IMHO Titanic nije nikad trebao ni uci u izbor za Oscara. Jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ne volim titanic...radnja filma mi je ocajna i meni su inace takvi "ljubavni" filmovi za ![]() ...soundtrac iz filma mi je ok, osim naslovne pjesme od celine dione (nju isto ne volim i ta stvar mi je isto ![]() ...sto se tice rezije, montaze, kamere i kaj ja znam cega...o tome ne mogu suditi jer ne se ne kuzim u to...pa stoga necu komentirati da li je zasluzio oskara ili ne... ![]() netko je spomenuo engleskog pacijenta....da, taj film mi je jos ocajniji...ja sam postala pacijent dok sam ga gledala... ![]() no, za LOTR se ne slazem...mislim da je zasluzio oskara ako zbog niceg drugog onda zbog toga jer je trebalo tu ogromnu pricu prenjeti na platno...a prenesena je izuzetno dobro ![]()
#13 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Tada su lijepe žene bile jednostavno bolje popunjene nego današnje. Ovu iz filma bi tada nazvali daskom. Tada su se obline cijenile daleko više. Nije bilo homo stilista koji su određivali da žena ne smije imati ništa osim kostiju jer njihova bljuv kreacija ne stoji lijepo ni na čemu osim na vješalici. Muškarac sa dna društva, bez stalnih prihoda i fizički radnik nije jeo baš redovito. Ne znam od čega bi se udebljao. Zaista je bio jako mršav. Ovoga u filmu je bilo i previše. Film je meni bio nočna mora. Volim uglavnom komedije i ovo me nimalo ne zanima. Ali se moralo jer je polovica sa jačim argumentima zahtjevala. Ajde, barem je nadoknada psihičkih boli bila na nivou. Iza mene su gledale film neke 3 klinke. Negdje oko 2/3 filma jedna od njh pita: "Oče žena preživjeti?" Sva sreča da je je u kino zabranjeno unositi oružje. |
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
a titanik...... ZA ŽENE ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
LOTR zaslužuje svakog oskara koji je dobio,ostatak smeća koje ulazi u izbor je većinom žalosno,što se tiče titanica,jedina dobra scena je potapanje broda ![]()
#16 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma titanik je komedija ziva, sem dosadnih djelova ljubakanja itd. recimo smjesni dio: kad oni muslici traze u rjecniku kaj znaci natpis na engl, a ono voda nadire, kad se oni starceki kreneju puknut jos jednom zadnji put prije neg kaj brod potone, orkestar nastavi svirat, dok brod tone, pa oo dok ljudi ginu dok brod tone, itd... A uopce stavljaje LOTR-a u blizinu titanika je bogohulje...
#18 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Da je Mitch potonuo, sve bi žene za njim u smrt ![]() Ti si vidio, ali hej, ima ovdje mladih koji neznaju -> Tko je trebao glumiti u Titanicu jer bi onda bio veseli završetak, svi bi bili spašeni ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
#22 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Apsolutno se slažem, ionako su "najbolje" Oscare dobili tada "Good Will Hunting" i "As good as it gets" koji su IMHO i bolji/ozbilniji filmovi. Potrošili pola milijarde dolara za tragikomediju koju mogu provariti valjda samo teenageri. Da na kažem da nije do koljena Ben Huru koji davno prije zaradio 11 Oscara. |
|
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ajd budimo realni, Titanic nije nikako dobar film, baš me zanima jel bi bio tak uspješan da je bio nešto drugo u naslovu pa da ne privlači publiku, naslov je jedino dobar ostalo je koma. Znaš po tome kad ti se nakon polovine filma spava. Engleski pacijent je još gori, to sam gledao prvih dvajst minuta i ugasio. A LOTR sam svaki dio gledao barem tri puta - uključujući i extended verzije. Usporedi priču, specijalne efekte, izbor glumaca, kostimografiju sa Titanicom sve će ti bit jasno. Oskar baš previše ne cijenim - daleko bolji filmovi dobiju po jedan npr. Genijalan Um (samo 1 za sporednu ulogu) ili Ničija zemlja naših susjeda. Film Titanic sucks bez obzira na mačističke shiteve. |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Da i ja nešt kažem ![]() Titanic je očaj od filma EOD! LOTR - jako dobra trilogija i sve (gledao par puta da ne bude zabune)... ali radnja, kad se malo razmisli... hehe... dva idiota šetaju kroz sva tri nastavka i na kraju bace taj glupi prsten u vulkan?! Kakava je to priča i završetak filma?!
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
|
Citiraj:
sorry but you miss the point...
![]() |
#30 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
na ovo sam se odvalio ![]() ne nikako nije izuzetno dobro prenesena prica... ima toliko nelogicnosti kada usporedjujes knjigu sa filmom da mi se plakalo.. Ali ruku na srce donekle dobro su prenjeli knjigu na film. Sto se tice titanica . nije trebao dobiti 11 oscara (ak se nevaram) al film je jako dobro napravljen. Makar bila limunada od filma sto se tice scena glume i svega ostaloga na zavidnom nivou je. Gledao sam ga dva puta i prvi put kada sam ga gledao mi je bio los drugi put je bio ok. I da Celine Dion mi je zena sa najljepsim glasom koji sam cuo u zivotu, a mogu reci da sam cuo vecinu velikih pjevacica ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|