|
![]() |
#2 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
ja koristim AVG... dobar je i potpuno free ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
meni je superantispyware (lol ![]() a vidjela sam da se mnogi kunu u webroot spysweeper i spyware doctor...nisam ih isprobala, al namjeravam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
spysweeper mi je bio dobar, dost bolje nego doctor. ali previshe zahtjevan imo. atm sam zadovoljan s counterspy (ista firma ko i kerio fw). i tu i tamo pregeldavanje s adaware i spybotSD
![]() |
#9 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Preporuka za superantispyware. Bestija ima dobru rezidentnu zastitu, cuci u trayu i ako ga dobro postelas dobijes jako dobrog cuvara ![]()
![]() |
#10 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
izasla je nova verzija spyware doctor 5, puno brze se loada od cetvorke i brze skenira + dodano je jos 200.000 definicija. cetvorka je previse gutala resurse i uzasno dugo se loadala, oko minutu na 3.0 dualcore 1gb.. petica je zakon i cak ju drzim upaljenom cijelo vrijeme, ako je nepotrebno. nemojte se previse oslanjat na spybot i adaware, jer ima gomila spywarea koje ti programi nemogu uklonit, ja sam se totalno razocarao u njih kad sam stavio spyware doctor. planiram maknut webroot spysweeper, jer spyware doctor nalazi spyware stalno a webroot mi nije nista nasao vec mjesecima... naravno, IMHO. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#12 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Mani BitDefender rješava probleme sa spyware-om! SpyBot imam samo zbog Imunize funkcije! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|