|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Ljudi, unatoč predrasudama nekoliko ljudi je ovdje na forumu došlo do zaključka da je msi laptop bilo koje serije s 7600 graf.karticama ,jakim procevima ,solidnim hardom i dobrim ekranom nadjačao i po cijeni i specifikacijama marku acer i neke ostale! Zanima me vaše mišljenje o tome jer sam sad u dilemi u kojoj nisam bio dok nisam pročitao da ovdje ima istomišljenika,msi nije toliko poznat brand ali je visoko kvalitetan,za 7500kn dobit ćete jak procesor AMD tl-52,7600 grafičku s 256mb,100 gb hard i 17 ekran:koji laptop možete uzeti po toj cijeni s tim specifikacijama?NIJEDAN Do danas mi je izbor bio Acer ili Fujitsu-S ali promijenio sam mišljenje,to je opet izbor hoćete li uzeti kućni prijenosni ili prijenosni-poslovni laptop ali ako će biti za sve i za igranje i za posao (MSI tež. 2.9kg) nevidim bolji omjer cijene i dobivenog osim MSI-a?! Mišljenje? HVALA
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Pošto ionako već vidim da si odlučio, moram reći da se slažem s tobom. Po meni (moje subjektivno mišljenje) "skuplje" marke (hp, acer) pri "jeftinijim" modelima kvalitetom ne opravdavaju tako visoku cijenu, jer nisu niti malo kvalitetniji od naspram njima jeftinijim proizvođačima (benq, msi), ovdje ne uspoređujem sa jako lošim notebookovima tipa forcebook i sl. Jeftinije IBM ove modele nisam imao priliku isprobati tako da o njemu ne mogu ništa reći. Ovdje naravno govorim o "kućnim prijenosnim računalima". Ultra poslovne prijenosnike se ne može svrstvati u isto koš, nikako. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ja sam to odavno govorio,MSI je solidan proizvođač laptopa i jedini laptop koji mi se sviđa a da nije skup je MSI 677B koji košta 7000kn,ono gore al 15.4 ekran.Po meni totalni best buy.
![]() |
#4 |
Premium
|
Vidim da stvarno ima istomišljenika,ovdje na forumu sam pročitao u par postova toliko pljuvanja po msi-evima i nekim ostalim brandovima da je to već smiješno postalo... Pa za 7000-7500 kupiš msi-a kakvog nemozes dobiti acera ni za 10000kn...to je smiješno a ne sam msi brand!!! Lihto i ja sam iz Os izgleda da mi slavonci malo više gledamo jeftino a dobro...siromasi...
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo link: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=1971 Mislim da su riječi suvišne...a može se naći i još bolji msi za iste novce samo vani...
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma jok, acer uopće ne treba uzimati za usporedbu, nisam imao prilike raditi na tom msi, ali jesam na 17" aceru i to ni po čemu ne opravdava onoliku cijenu. Svi koji su imali msi-a znaju da su to OK notebookovi, pogotovo zbog cijene i onoga što nude. Ovdje je malo povoljniji: http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...sirnije&id=828 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
|
![]() |
#8 |
od krvi i mesa
Datum registracije: Nov 2006
|
Procesor: Intel Core 2 Duo T5600 (1.8GHz) Chipset: Intel 945PM Zaslon: 17 WXGA glare tip zaslona @ 1440x900 Grafička kartica: nVidia Go7600 256MB (Discrete MXM-II) Memorija: 1GB DDRII Tvrdi disk: 120GB Optički uređaj: DVDRWDual Layer (super multi) Modem: DA, 56k v.92 (RJ11) Mrežna kartica: DA, 10/100/1000Mbps Bežična mrežna: DA, 802.11abg Bluetooth: DA Čitač memorijskih kartica: DA, 4u1 (SD/MMC/MS/MS Pro) Ugrađena web kamera 1.3 MP i to za 9,999 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
![]() |
#10 |
Born among beast's
|
Što više gledam u ponude MSI prijenosnika sve su mi veče oči i rsatu mi zazubice pretvaram se u goluma neumorno trljajuči ruke , morat ču si pribavit jedan za instalacije. MSI My precious! My precious! ![]() Zadnje izmijenjeno od: K1kl0p. 12.03.2007. u 02:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
My precious: LoL
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ja sam svoje glede MSI-ja već rekao na jednom drugom threadu. Nikad neću prežaliti što ga prodah. :uzdiše sjetno: Ovaj: MSI S270W Platio ga prije 1,5 godinu 900€ u Berlinu (Sempron 2800+, 40GB, 512MB, kasnije stavio Turion64 MT-30, 1GB, 60GB na 7200) - ekran ludnica, magnezijsko kućište, mali, lagan...
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Pozdrav! Razmišljam o msi-ijevom laptopu konkrektno ovom http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=1618 Jel ga ima ko možda, da kaže dojmove, na papiru to sve tak dobro zvuči, ali nakon čitanja svega ovog fakat neznam, radim ko dj i laptop mi treba za puštanje muzike, što bi značilo da me ovaj model po karakteristikama zadovoljava, a i cijena je u redu. Brinu me stvari tipa kvaliteta izrade, ekran i sl itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
To bi te i trebalo brinuti,brijanje po partijanama nije za ovakav laptop,tebi treba nesto kvalitetnije izrade kućišta,plastike i tipkovnice...
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Vidio sam dosta MSI-a do sada i svi izgledaju dosta socijalno i jeftino,tipa forcebook...tipkovnica mi je također dosta loša... Acer barem izgleda pristojno,ako češ ga pazit,slabije kuciste ti nece predstavljati problem...uostalom,svi kucni laptopi nisu bog zna kakve čvrstoće...
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
a možda dell 6400 inspirion, to sam isto gledo danas, čini se bolje napravljen od msi-a, jel ima ko kakvu ideju za mene al da je ono do 7000-8000 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
The Dark Side of Moon
|
evo ovo bi bilo dobro za ubost http://links.hr/index.php?naziv=Note...kl=010.600.093 ,samo još lupiš 512mb rama sad barem nije skup nekih 300tinjak kuna
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
MSI je skroz ok bramd
Imam MSI L745 vec pola godine i jako sam zadovoljan, za 30-35% manje novaca dobio sam stroj koji mi je osobno drazi od toshibe koju brat koristi. Ima glare, sve moguce dodatke trenutno dostupne (TV, Media center daljinski, WEB cam 1,3Mpx, citac kartica, DWD-RW-DL, WIFI 54Mbit, BlueT, DIgital video out, PCMCI I. i II.)... Lagan je, autonomija je dobra, pogotovo sa 9 celija baterijom (kupuje se odvojeno i viri malo iz laptopa, ne smeta 5-6h rada ili 2 dvd-a), uglavnom svaka preporuka Dobar -> MSI je brand koji se iskazao u proizvodnji Maticnih ploca, TV tunera, web kamera ... kao serviser racunala rijetko sam naisao ma MSI stvar koja je bila losa. Jeftiniji -> Bas iz razloga sto MSI kupuje samo cipove za dodatke tipa WIFi, tv, blueT... i lemi ih na svoju plocu, a cipovi su kao sirovina 60-70 % jeftiniji od uredjaja koji je gotov proizvod. Zadnje izmijenjeno od: jill_surfer. 16.04.2007. u 12:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
O kakvom TV i Media center daljinskom pricas? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Registered User
|
Ne tv je integriran i antena se spaja sa ljeve strane iznad pcmci portova
nije nikakav dodatak, laptop je dosao sa digitalnom televizijom, te usb dodatkom (ir) za daljinski od media centra, daljinski sam takoodje dobio sa uredjajem, osim toga serija l7xx ima ir predajnik integriran u svakom modelu, samo trebas naci plugin za girder i navali, ir je tocno u sredini laptopa naprijed L745/ Core2Duo/1024/120/WXGA/17 Model MEGABOOK L745 Chipset Intel® 945PM + ICH7-M Procesor Intel Core 2 Duo T5600 (1.8 GHz) Memorija 1 GB DDR2 Grafika nVidia Go7600 256MB (Discrete MXM-II) Tvrdi disk: 120 GB Optički uređaj: DVD+/- RW Super Multi Modem: DA, 56Kbps V.92 Mrežna kartica: DA, 10/100/1000Mbps Bežična mrežna kartica: DA, 802.11gb Bluetooth: DA Čitač kartica 4 u 1: (SD/MMC/MS/MS Pro) Ugrađena web kamera rezolucije 1.3 Mpx. Puna veličina tipkovnice s numeričkim dijelom (103 tipke) Portovi I/O: - 1x Express Card - 1x Modem (RJ11) - 1x IEEE1394 - 1x LAN (RJ45) - 1x DVI izlaz + TV izlaz - 4 x USB 2.0 Težina: 3.1 kg Baterija: 9 ćelija OS: Windows XP Media Center Edition 2005 PAKIRANJE: Notebook Torba Miš Ugrađen DVB-t tuner Prijemnik OVU4003 + daljinski upravljač za (power cinema) Antena Ugrađena WEB kamera |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Registered User
|
MAlo :)
nadam se da se ne zoves ivan osto... .mtk ![]() ja sam ga kompenzirao za posao (uredsku mrezu), koji je bio oko 13.000 kn, naravno mene je materijal kostao dvostruko manje, tako da sam zapravo jako jeftino dobio taj laptop. Koristim i Toshiba Satelite P205 koji je mnogo skuplji uredjaj 17" ali osobno mi je MSI drazi (MSI IMA JEDNU MANU - OKLOP NIJE NEKVALITETAN ALI JE MEKAN - valjda su tezili lakoci) stoga tko treba laprop za nanašanje okolo, bacanje i sjedanje na isti ostaje mu kao i uvijek robustni IBM koji je ipak naj cvrsci uredjaj nevezano za model |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|