|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() http://www.haier.com/
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ono što sam ja vidio izloženo, je smeće. ![]() kvaliteta kućišta je ono, katastrofa. savija se pod prstima i odmah ostaje udubljenje. kad smo probavali u citycentru, prodavač nije znao što da kaže. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lika u mom srcu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
tu vrijedi pravilo kolko para tolko muzike odite u tehnomax gdje su stotine televizora izlozeni ja bolje slike od sharpa nisam vidio i kaj je jos bolje ima response time od 6 ms |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Plazma kao tehnologija mi se čini na zalasku - obzirom da su LCD matrice bolje, a polako dolaze i dijagonale veličina plazme. Kaj se tiće slike u prodajnim centrima - oni fino gore puknu Philips reklamu. Naime ta reklama se snimana u VRLO high definition tehnici. Jednom sam razgovarao sa zaposlenikom - za tu reklamu imaju posebnu škatulju ( comp zadužen za reprodukciju samo te reklame ). Rezultat je slika na ekranu koja izgleda - pa prekrasno. Macro scene kad se vide kapljice rose na bubi - odmah bi čovijek kupio telku ! Ali - to nećete vidjeti doma sljedečih 10 godina - pa niti sa BRay filmovima. Naime reklaa služi da se pokaže što televizor može, a može gro ! Problem je u tome što nikada nećete imati toliko čisti signal, niti sa BRa / DVD / HD DVD diska, a pogotovo ne sa DVD-a da prikaže takvu sliku - HRT da ne govorim ... Tako da vrlo, vrlo oprezno pristupite izboru - osim ako imate love ko kenje, onda kupite i meni jedan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Te su plazme "HD ready", iako je reza manja (1024x768 ???) 42" za oko 7-8 tisuća kn. Naspram LCD-a plazma ima bolje boje i kontrast (iako su novi skupi lcd-i blizu), a vidljivi kut je kao na crt-u. Neznam odakle si iskopao tu cifru od 16000kn? Evo ovdje košta 34,0000 http://www.audio-video.com.hr/produc...pID=691&cID=22 U best buya je 3700$ (u europi bi onda bilo >=3700€, što je 27000kn + naše marže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
fino kad to vidiš uživo, onda možeš dati komentar. primjer... gledamo ja i frend u vemilu, novi LCD TV od 100Hz! novi zadnjikrik tehnologije, po papirima superioran svemu ostalom.. ali uživo ta slika izgelda totalno neprirodno, oštro, teško a pbjasniti dok ne vidiš... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
opet glupa rasprava lcd vs. plasma, nevjerujem.... sam me zanima šta bi gledali na rezoluciji 1920*1080 ???? na 1920*1080 trenutno nema dobre slike . (točka) bit će za koju godinu i dok dođu HD playeri do tada 1024*768 plasma rules.
![]() |
#55 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako se za takav 1920*1080 tv moze upotri***iti racunalo kao player onda ima vec poprilicno sadrzaja, a i bit ce ih sve vise. Ako si na to mislio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Al se razbacujete s rezolucijama ![]() Nije da sam slijep, ali sa 3,4 metra se teško vidi razlika izmedju 1024x768, 1366x768 i 1920x1080. Mislim necu gledat tv od 82 ili 102/106cm sa jednog metra ![]() U najjadnijoj rezoluciji je tockica 0,8mm^2 i to je onak... vise nego dovoljno.
![]() |
#57 |
Lika u mom srcu
|
brkaju ljudi puno stvari ovdje... pogledajte tako nešto u živo pa onda komentirajte... a gdje je taj MATERIJAL u 1080? ja ga ne nalazim.. znači, kako će neki prosječan korisnik doći do takvog materijala.... u trgovinama ga nema, u videotekama ga nema.... na netu ga ja ne nalazim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Kao što Gabre kaže, gdje naći takav materijal i prikazati ga na tv-u. Pomoću kojeg pleyera na računalu, koji sadržaj... ako može malo uputa o tome, dakle full hd sadržj, dakle film, koji bi našao na netu, kupio i projicirao na tv-u u full hd rezoluciji.
![]() |
#60 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
HD film 1920*1080 zauzima nekih 15 - 30 gb. Osim full HD-a postoje i Wmv-HD, x264 i Xvid HD ripovi (do 12 gb 1080p) Sto se tice playera PowerDVD 6.5 podrzava reproduciranje tih fomata, a trebao bi ih podrzavati i ovaj novi 7.x. Sto je veci bitrate veci su i hardverski zahtjevi, tako da se za 1920*1080 preporucava dvojezgreni procesor, dosta rama i dobra graficka (zahtjevnost ovisi o bitrateu). Uglavnom postoji tu jos playera (CoreAVC pro) i caka - sve pise detaljnije na forumima tih trackera. Ove informacije sam prenio od tamo, nemojte zamjeriti ako ima nekih netocnosti. Nisam sam isprobao cijelu stvar jer nemam na cemu pustati takve sadrzaje pa ne mogu dati neke ingormacije iz prva ruke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|