|
![]() |
#1 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Kaspersky Anti-virus 6.0
Zanima me dali još netko koristi ovaj anti-virusni program? Jako sam zadovoljan sa njegovim radom te uopće ne koristi puno memorije,ali mi ponekad ide na živce što svako malo(svakih 2-3 dana) izbacuje: Updates are out of date. Možda to i nije tako veliki problem,ali stvarno puno izbacuju te updateo-ve kada me to non-stop traži. @može i preporuka nekog drugog programa? ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
KAV je odličan antivirus, čak je i ZoneAlaram koristi njihov engine detekciju virusa u verziji od 7.0 na dalje... Još bolja opcija je KIS, Kaspersky Internet Security, znači kompletan paket sa odličnim firewallom (Anti-Hacker). Ne opterečuje previše komp kad se dobro podesi, a zaštita je na zavidnom nivou. A kaj se tiče toga izbacivanja poruka, lako to isključiš, i staviš auto ili manual update. Preuzeto sam jednog leaktest-a Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Dobro je to da traži updateove jer kad malo pogledaš dnevno izađe par zakrpa za nove viruse! Ja sam ga prije koristio i stvarno je dobar program! Stavi si update da vrši jednom tjedno! Ali prije svakog scana ili surfanja gdje nebi smjeo si ga ukljući na "real time protection" i updateaj ga! |
![]() |
![]() |
#4 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Također NOD32 i podesi ga ode imas upute http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=37509 |
![]() |
![]() |
#6 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
meni je odlican (testirao sam sve "bolje" AV i Kaspersky mi se najvise svidio) a ako te zivciraju notifikacije, to mozes iskljuciti: odes u Settings pa service i tamo iskljucis notifications (mozes sve ili pod advanced pojedinacne) inace svi AV ti updateaju virisne definicije svako malo |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
NOD32 je zakooooooon!
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma i ti si isto... |