|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Bitdefender antivirus ????
Koristim Bitdefender antivirus free edition ali mi nije jasno da li mi je aktivirana zaštita ili ne. Također ne dozvoljava mi uključit Virus shield kao ni automatic update Zna li ko u čemu je problem evo slike ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
uključena ti je zaštita, program ti je potpuno funkcionalan samo što moraš manualno skidati update i isto tako ručno pokretati skeniranje diskova. a shield nemreš aktivirati jer ti je to free verzija. u verziji koja se plača ima opcija shield. inače bittdefender i nije baš neka zaštita. radije razmisli o nekom drugom free antivirusnom programu. mene je bitsefender razočarao ![]()
![]() |
#4 | |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Trebaš mu samo dati šansu i pozabaviti se njegovim konfiguracijama i mogučnostima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
Probao sam full verziju ali me razočarala. Troši previše resursa. Naizgled dobra zaštita ali malo preteški program. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zloČesta maČka
Datum registracije: Dec 2006
|
mislim koji je smisao antivirusnog programa i shielda ako ćeš ga tako stalno manualno paliti i gasiti?!?! ![]() oprosti, ali to je meni malo bezveze.... ja preferiram da mi je stalno upaljen, da me štiti kak spada, da ga ne osjetim dok palim komp zapravo da ga ne osjećam da je uopće upaljen. e to ja zovem zaštitom ![]()
![]() |
#8 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Da ali kaj će ti konstantno upaljen AV? Pa ako si na netu (pouzdane stranice - PCExpert i sl.) ili ako si diskonektana nema šanse da pobereš virus (bar nikada nisam čuo za takav slučaj)! Znaći ne treba biti konstantno upaljen, samo kada ulaziš u zabranjenu zonu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|