|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2004
|
Zvuk na laptopu?
Može li mi netko objasniti razliku između ugrađenih stereo zvučnika i Harman Kardon stereo zvučnika? Znam da su Harman Kardon kvalitetniji, ali jesu li to nijanse ili se baš čuje razlika? Kad spojim neke eksterne zvučnike na lap, zvuk će biti isti bez obzira o kojoj se multimediji radilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bez obzira koji su, ne možeš puno očekivati od zvučnika na laptopu. HK jesu kvalitetniji, ali bez pravog pojačala nećeš osjetiti razliku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
ako koristiš eksterne zvučnike, dakako da će biti kvalitetan zvuk onoliko koliko to omogućavaju ti zvučnici, nebitno da li su spojeni na laptop ili stolni komp. razlike postoje i u zvučnim karticama, ali to je druga priča. zvučnici na laptopu su u globalu loši i ne služe baš nekom doživljaju zvuka, mada sam čuo neke laptope i skoro nisam vjerovao da nemaju esterne zvučnike uz galamu koju daju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Činjenica je da su zvučne kartice na laptopima slabije nego na desktop kompovima i kao takve baš i ne mogu pružiti neke audiofilske užitke bez obzira na kakve ih zvučnike priključio. Zvuk može biti bolji na externim zvučnicima, ali nikako savršen. Kvalitetan zvuk se sastoji od kvalitetnog pojačala/zvučne kartice i kvalitetnih zvučnika.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Kako vam se ovo čini? 16-bit stereo Toshiba Bass Enhanced Sound System with SRS® TruSurround XT™ System and SRS® WOW |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Moš' mislit što imam povjerenja u ovakve kobasice od imena. Tvoje uho je najbolji instrument. Pusti mjuzu na laptop zvučnicima, a onda priključi externe i valjda će ti uho čuti razliku.
![]() |
#8 |
Registered User
|
Nisam dosad imao laptop, pa me zanima kakav je zvuk. Prvi put ga kupujem. Sumnjam da će mi u radnjama dati da čujem kakav je zvuk, pa me zanimalo da čujem od eksperata. Nisu mi dali da upalim laptom da vidim famozni trubrite.....:-( |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Citiraj:
Nazvao sam ve-mil pa su mi rekli da ga mogu vidjeti! Uzet cu kod njih, oni mi se čine OK. U svakom slučaju zaposlenici su pristojniji nego u hg-spotu |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|