Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Konfiguracije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.04.2007., 21:22   #1
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
htpc tuner kartica

daklem nakon što sam dobro razmislio o potrebitom hardweru i dokusurio cjelu konfiguraciju ostade mi samo još jedna nepoznanica: tuner kartica.želja mi je kupit neku sa dual tunerom al kolko sam skužio shema snimanja jednog a gledanja drugog programa je preko win schedulera što mi je total frigidno jer sam mislio da ja slobodno upravljam sa oba tunera na kartici.razuvjerite me ako sam u krivu?!?!isto tako bih želio imat "video in" da mogu spojit kakav satelitski prijemnik ili stari video pa da i to mogu gledat.

jel imate kakve preporuke za neku kombinaciju tunera da se može nekaj gledat na telki a ako ide nekakva serija negdje da se može i u backgroundu snimat?
Jozha je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2007., 21:30   #2
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Pogledaj topic na Audio, Video, DVD podforumu, sticky od Lacy-ja. On tamo opisao postupak kako snimati više programa, a treći gledati (samo DVB-T).
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.04.2007., 21:41   #3
Jozha
Banned
Moj komp

Jozha's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
je vidil sam taj post al reko dal možda zna netko shemu na kojoj netreba tolko radit a da pouzdano i radi jer sam sa vremenom slab.preslab.
Jozha je offline   Reply With Quote
Staro 02.04.2007., 22:38   #4
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Mislim da ti onda preostaje ili čekati da se softver razvije do te mjere da će se takva opcija imati po defoltu, bez ikakvog prčkanja.

Druga opcija je 2 tunera

Jer iskreno, ja sam prvi puta vidio to na Lacy-jevom postu, a isto tražim sličnu stvar, s obzirom da mi Media Portal poprilično nestabilan...
Vuco je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno