|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Oct 2001
|
htpc tuner kartica
daklem nakon što sam dobro razmislio o potrebitom hardweru i dokusurio cjelu konfiguraciju ostade mi samo još jedna nepoznanica: tuner kartica.želja mi je kupit neku sa dual tunerom al kolko sam skužio shema snimanja jednog a gledanja drugog programa je preko win schedulera što mi je total frigidno jer sam mislio da ja slobodno upravljam sa oba tunera na kartici.razuvjerite me ako sam u krivu?!?!isto tako bih želio imat "video in" da mogu spojit kakav satelitski prijemnik ili stari video pa da i to mogu gledat. jel imate kakve preporuke za neku kombinaciju tunera da se može nekaj gledat na telki a ako ide nekakva serija negdje da se može i u backgroundu snimat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Pogledaj topic na Audio, Video, DVD podforumu, sticky od Lacy-ja. On tamo opisao postupak kako snimati više programa, a treći gledati (samo DVB-T). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da ti onda preostaje ili čekati da se softver razvije do te mjere da će se takva opcija imati po defoltu, bez ikakvog prčkanja. Druga opcija je 2 tunera ![]() Jer iskreno, ja sam prvi puta vidio to na Lacy-jevom postu, a isto tražim sličnu stvar, s obzirom da mi Media Portal poprilično nestabilan... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|