|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() prvo valjda sam pogodil forum...nisam pod mreže jer mislim da se više tiče samih (same) aplikacija/e pa sad ovak, ja imam 3 kompa spojena u LAN preko Wireless-a...i sve u redu mogu dijelit fajlove, printer itd. sve ok...sad ja skidam npr. fajl od 4 gige na kompu broj 1 (tak ćemo ih zvat) - stavim da počne download da skida npr. na disk C: i on počne skidat - i sad jel postoji kakav način da čim se ovo ovdje skida (npr. kad skine 50MB) automatski softver šalje prek LAN-a taj download na komp broj 2 - znači da ne trebam čekat da se skine svih 4 gige pa onda prebacivat nego odma da ide (usporedno s downloadom s neta).... jel to izvedivo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa staviš da odmah skida na drugi komp, kakav problem? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
|
lol...ne, trebam baš ovakav sistem...ak ko zna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako se recimo skida na "m:\daunlouds\" dok je "M" disk na racunalu broj jedan, folder "daunlouds" šeraš sa svim privilegijama na mreži i na racunalu broj dva mapiraš taj folder iz lokalne mreže kao mrežni disk. svemu sto se skida se u svakom trenutku moze pristupiti sa oba racunala. druga solucija bi bila ako imas mapiran disk "Z:" sa racunala broj dva, a ti skidas isto kako je gore receno. napises u notepad: Citiraj:
Control Panel => Scheduled tasks => svakih pola sata da se pokrece i to je to, svakih 30 minuta ce sve sto si skinuo biti kopirano na disk na drugom racunalu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
/
|
![]() tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
|