|
![]() |
#1387 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#1388 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
kriv je glupo dizajniran kabel. Meni se dize kosa kako su napravili usb kabel, nema sanse da pogodis pravu stranu za ubacit, mogli su bar stavit kakav znak ili strelicu da znas okrenut kabel... je*iga to su inzinjeri iz skole Jure Radica...
![]() |
#1389 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() |
#1390 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Mene ništa ne nervira, osim toga što je kabler taj krut, to mi je užasno. Samo da upozorim, navodno na Hitachijima lagano odlazi baš taj SATA konektor na HDD-u, ekipa ne pazi pa ga povleče ukoso i navodno ultra lagano puca.
![]() |
![]() |
#1391 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa kupi se SATA konektor s kopčom i bog... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1392 | |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() USB logo treba biti okrenut tamo gdje je jezičac na USB portu na uređaju gdje ukapčaš taj kabel.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
EMP moderator
|
Ili ako nema logoa, probušene rupe uvijek moraju biti gore.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Space Cadet
|
je, ali nema toga znaka na mom usb sticku i gro drugih spravica koje koriste usb port, puno vise mi se svidja nastavak uub-a koji ide na usb ladice ili manji koji se koristi za digitalne kamere (nemogu se sad sjetit naziva), sa njima je sve jasno, ulazi samo na jedan nacin...
![]() |
#1395 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
mene isto zapravo živcira taj USb... netko mi je nekako pokidao utor na kućištu, jer je naravno nagurao kontra... a i ne čudim se, komp na podu, USB na dnu kućišta... i sam moram dobro gledati i okretati kud da uštekam... ima tehnologija koje su se s vremenom pokazale jako dobre i dobro izvedene, ali brate ima i izmišljenih gluposti na kojima se samo bere lova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
Space Cadet
|
imam jedan cudan problem sa memorijom, stavio sam jos 512mb twinmos (nemam pojma koji) ddr400 cl 2.5 i u biosu prepoznaje 1536mb, ali u post-u i windowsima prijavljuje 1024 ili samo 512 , ovisi kako stavim stickove... jos mi je cudnije sto kad sam stavio jos 256 mb samsung ddr333 cl2.5 onda u windowsima i postu prijavljuje 1536mb , (u biosu 1792) provjerno 4*512mb radi (kingmax 433)m jeli ima koja caka sa memorijama ili da ostavim ovako dok ne zavrsim stalkera ![]()
![]() |
#1397 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Gdje u windowsima može pokazat u megabyte-ima?? U control panel>System pokazuje u GB. Npr. 1,50GB. On ti pokazuje ko da imaš već gigu, kad staviš još 256 on u BIOS-u pokazuje 1792 a to je 512+256 i još plus 1024. Ne kužim... Pa pogledaj u Everestu(ako ga slučajno nemaš). Imaš tamo zauzeće memorije, uđi u neku zahtjevnu igru i stvarno provjeri prelazi li 768 MB. Najvjerojatnije je neka caka s utorima. Premještaj mal memu.
![]() |
#1398 |
Space Cadet
|
mislim da nisi dobro procita post... dakle sa memorijom se dogadjaju sljece svari 2*512kingmax sve ok-standardna konfiguracija 4*512kingmax sve ok-frend posudio za test 2*512kingmax+512twinmos u biosu prepoznaje 1536, ali ne u post screenu , ni u win, ni u igrama, everestu itd, samo 1 gb,,, cak ako razmjestim plocice drukcije prepoznaje samo 512... onda sam iz znatizelje doda jos 256mb samsunga i prepoznalo je dodatnih twimos 512mb u windowsima(1.5bg), a u biosu je sad prijavljeno 1792... proba sam sve moguce kombinacije oko utora... e i u biosu pise da memorija radi u dual chanellu
![]() |
#1399 |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
Asrock dual sata nadogradnja
Da li ima negdje za kupit AM2 CPU Board nadogradnja na AM2,trazio sam ali izgleda da više toga nema kod nas.Možda bi kupio pa kad padne cijena x2AMD procesorima,složim si novi komp sa ddr2 memom.A i bila je cijena u Linksu negdje cca 250 kuna ak se varam. Btw jel neko to isprobao kod nas.Još se nebi odvajao od Asrock-a,fakat sve radi ko vurica ![]() da je ploča pun pogodak...Kad proc bude pri kraju onda bi tek stavio AM2 adapter i tak bi imao još duugo stroj za gejmanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1400 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
iskreno, mislim da ti je jednostavnije opet kupiti ASRock ploču sa AM2 podrškom. ![]() iako sam negdje čitao, mislim da je netko i na forumu probao da taj am2 board radi bez problema. ![]() mene fascinira ova ploča i njezina podrška, i to sve u jednom čipsetu.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1401 | |
Toshiba ko' ludo
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
@matrixcore ![]() ![]() Asrock onda je tek AM2 dolazio...Još me čeka duugo druženje uz Asrock ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 31.03.2007. u 23:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Imas neki posebni fetis na Maxtore ili jednostavno mrzis svoje podatke? ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1404 | |
Moderator
|
Citiraj:
Bez Maxtora je komp nekako pretih. Neznaš da li radi. A kod njih uvijek čuješ hrskanje kao da jedeš čipi čips ili reš pečenu kožicu od odojka. A šta se podataka tiče tu ih mora pljunut. Ne hvalit da se ne pokvari. Mislim da je ovaj od 40 Gb star nekih 7 godina i uvijek vrti samo Windoze.
![]() |
![]() |
#1405 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
kupio... ***ena ploča, nikakvih problema, ništa. nego, da, chipset se malko grije, ništa ekstremno, mogu ga dirat prstima, ali bih ja svejedno prišarafio neku puhalicu gore... molim savjete/preporuke/linkove hvala shoki |
![]() |
![]() |
![]() |
#1407 |
EMP moderator
|
Prelazi on i 60°C, meni je uvijek bio vreo, ali radio je pasivno bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1408 |
Moderator
|
Moj se je jednom zagrijao na 43. Preko toga nikad. Proc uspijem zagrijat dok igram COD2 na 45. S tim da je komp upaljen već 4 mjeseca i sve komponente su zagrijane. Imam odostraga samo 1x80 cm koji se vrti na 1400 rpm i naravno napajanje. Komp je tih koliko mu Maxtori dozvoljavaju. ![]()
![]() |
#1409 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
ma i meni radi besprijekorno, ali ja volim puhati na hladno, ipak je to nova konfa... Iako, imam sharkoon rebel9, namjeravam piknuti jedan 120 mm naprijed i 1 ili 2 80mm iza, pa ce valjda biti dosta još jedno pitanje, nemam vremena čitati svih 40 i kusur strana, jel imate kakvih problema sa SATA diskovima? Zadnje izmijenjeno od: shoki. 02.04.2007. u 13:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|