|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
zamjena za KASDU
Naime ja sam jedan od sretnika koji je dobio KASDA "router" koji nezna to biti. Kao modem radi zadovoljavajuce, ali sada treba spojiti josh jedan komp na net tako da se neke stvari moraju promjenit. Sto uradit? a) kupiti drugi router (koji, koja cijena i koja trgovina) b) pokusati od Hitlera dobiti drugi c) nesto kemijat s vishe mreznih kartica i kasda-om ... Hvala na pomoci !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kasdu u router mode i priključi switch na njega (<100kn). Ili pokušaj nabaviti neki od WLAN routera koje nudi t-scum (može i polovni) jer svi imaju više LAN portova, a WLAN se može i isključiti (Siemens 5x5, Zyxel Prestige,...).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() SE555 je skoro nemoguce nabavit. Zyxel - moze netko napisat o ovom iz osobnog iskustva?!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Ako ne uspiješ nabaviti čistokrvni router sa modemom (joj koji izraz, hehe), onda ti je jedna od opcija nabavka routera bez modema (cca 200 - 300 Kn). Njega spojiš na prijateljicu Kasdu koju konf. u std. Bridge mod rada i "stvar" radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
imam onog zyxela kojeg su prije djelili, combo, prekrasno radi u ruter modu vec pola godine, nikad problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=50027 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Da, zašto ne. Po specifikacijama izgleda ok. Možda jedino da netko ko ga koristi da svoj komentar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() Bježi od Zyxela koliko te noge nose. Imam jednoga u kutiji. Čekam da ga zamjenim za nešto pametno, ali kao što kažeš Siemensa 555 nema. Tako da neznam za što ga zamjeniti.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Mislim da ti se nebi svidjelo kako radi. ![]() Svakih 10 do 15 minuta se smrzne i pomaže samo reset tipka. Ako je D-Linkov DSL-G684T dobar zamjenit ću ga za njega. Trenutno mi netreba. Siemens C-010 i Linksys WRT54GL fino surađuju. Siemens 515 i A-100 su u rezervi. Zlu netrebalo. Zyxel 660 trenutno čeka zamjenu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|