|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
(riješeno) Nedostupan folder - trebam pomoć
Hej ljudi, imam jedan problem koji me polako baca u bed... Naime imam jedan folder, ustvari dva, ali ovaj jedan je bitan koji nikako ne mogu otvorit. Do nedavno sam normalno radio s njim, ulazio kopirao i razne stvari i odjednom (iskreno ne sječam se točno poslije čega) mi ne želi otvoriti taj folder...stalno mi javi ovu poruku: ![]() To se nalazi na disku Segate Barracuda 7200.10 SATAII - ST3250620AS Disk je skeniran i nema nikakvih grešaka, a i cijeli je skeniran HD Tune-om i nema niti jedan bad sektor.. Ima li tko ideje kako da pristupim tom folderu, jer imam unutra nešto što mi stvarno treba?! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
e pa to je najvjerovatnije uzrok, jer koliko se sječam, poslije reinstalacije windowsa mi se to desilo... Nego, nikako ne mogu naći taj security kad odem desnom tipkom, pa na properties...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
jer mislim da su na istoj stranici Sharing and security... jos jedno od rjesenja bi bilo da napravis novog usera sa istim korisnickim imenom i sifrom kao sto je bilo prije.. mislim da bi on mogao otvoriti taj direktorij...
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo nešto sam uspio no javio se još jedan problem...naime, sada folder koji ima cca 30GB vidi sve fileove koji su unutra ali neke (većinu) nikako ne mogu pokrenut, pustim ih u nekom playeru i piše "file not found"...što da napravim, u securyty opcijama sam stavio da svi imaju full pristup i ništa se nije desilo i onda mi je pisalo da nemam pristup uređivanju security opcija, ali da mogu odrediti neki "ownersheep" - mislim da se tako zove, uglavnom, morao sam staviti kvačicu na opciju u prozoru "Owner" i tako je sve postalo vidljivo, ali ne i upotrebljivo... ŠTA DA NAPRAVIM? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Premium