|
![]() |
#1 |
Njub :P
Datum registracije: Jan 2007
|
monitor kao TV
okej, nisam bas ziher kam bi ovo trebo postat.. nadam se da sam pogodio, ak nisam, moje isprike ![]() uglavnom, zanima me jel bi mogo svoj LCD monitor (ima i DVI i VGA) spojit tak da radi sam ko TV.. naci bez kompa.. pretpostavljam da bi to drzalo vodu ak ima neka kutijca na koju spojim antenu, iz nje u monitor i na njoj da saltam programe.. nadam se da ste me skuzili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Da mogel bi raditi kao TV. Jedino moraš naći "škatuljicu" koja bude tv signal slala na monitor preko VGA ili DVI sučelja. Sretno u potrazi jer ja na pamet neznam ni ime ni nikaj takvoga. Možda kakvi standalone DVB-T tuneri ili satelitski prijamnici.... To buš moral sam najti osima ak ti neko drugi ne pomogne malo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
kad bi mogao nekak skrumpat da možeš spojit neki jeftini dvb-t receiver na monitor, to bi radilo super. možda bi se dalo kombinacijom raznih ulaznih i izlaznih adaptera nešto iskemijat ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Upravo tako, neki receiver i kojekakve kombinacije adaptera i adapterčića da bi dobio iz dvi (ili vga) neki recieveru prikladniji oblik konektora.... (možda neki S-video ili kompozitni ili šta već imaš na njemu....) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
baš sam se sjetio ovog topica kad sam vidio ovo, KWR-VS-SA110 http://www.kworld.com.tw/en/kworld/b...OX1440.htm#001 čak nije ni toliko skupo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|