|
![]() |
#601 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam po folderima, ali svejedno ne stane, a mrzim klikat na onu malu strelicu... Navikao sam već na sidebar... |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
![]() |
#604 |
The Geek Wants Out
|
![]() |
#605 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#606 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Prika ne sviđa mi se. Ostat ću još neko vrime na 1.5. pa onda preć ![]() Citiraj:
![]() ma nek stoji, muljat ću nešto posli, a bude li i dalej stalo bit će format K: ![]() EDIT: Sredija san... nekako. Neznan ni sam kako ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 28.03.2007. u 18:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
svaki dan nove gluposti znači 7600 gt ??koji driveri and klokenzi under vista??riva tuner radi ali ne radi it says no suported drivers detected for this grafa ati tool kaže da mu neki kernel fali da bi ćakulao s grafom?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Probaj s nvidia nTune. Ak ne radi, ostaje ti jedino flashanje.
![]() |
#610 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
imam jedan poveci problem. naime problem je u przilici Pioneer DVr-111D ili necem drugom. instalirao sam vistu i desetak dana je sve bilo ok, medjutim sada mi przilica dvd na 8x przi i preko 30 min. kad dvd otvorim on normalno radi i normalno ga cita u dvd playeru ak je film, medjutim problem se javlja i kod kopiranja sadrzaja sa dvd-a na komp. za jedan film od 1.4 gb treba i desetak min, i ne samo to, cijeli komp mi se tako uspori da mi se jedva mis krece po ekranu. probao sam se vratiti u xp i s tim tamo uopce problema nisam imao. molim sve koji nesto znaju o tome da pomognu jer me vec lagano zivcira. hvala
![]() |
#612 |
Premium
|
sorry a gdje to tocno provjerim.?
![]() |
#614 |
Premium
|
hvala tOta. problem rijesen.
![]() |
#615 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
e ovak, neda mi se sad čitati svih 20 stranica, ali imam nekih zamjerki na vistu... u potpisu mi je konfa, mislim da je vise nego dovoljna da vistu vrti glatko... ocjene konfe mi je, za hdd 5,6 vga 5,9 a cpu 4,3 i ram 5,9... mislim da je to dovoljno da radi u potpunosti najbolje kak bi trebala... neki programi ne rade ali to se ne cudim... no muci me ram i page file... tj. vistino kopanje po disku... onako, stoji sve na stand by, ja citam forume i ovaj pocne kopat po disku kao da defrag radi... ono, ne malo da zaršota hdd nego dere 10 - 15 minuta dobrih... i odjednom gotovo... a sve radi dalje ali me smeta to što ruje nekog vraga stalno... Misleci da ce se to rijesiti ako iskljucim page file posto imam 2 gb rama mislim da bi trebalo bit dovoljno za sve kaj ja koristim... i tako ja to iskljucim i nisam dobio ama bas nista... i jos k tome odem u task manager na performance i pise: ono cpu usage to je ok, skoro uvijek 0%, 2% i tak to... a memory recimo trenutno 813 mb (imam upaljena 2 mozilla browsera, task manager i dc++), ali pise ok, sad vec 814 (kak ovo pisem tak mi stoji otvoren task manager pa gledam) a dolje pod physical memory pise total 2045, cached 1457, a free 33, a pod system pisu one neke gluposti i na dnu page file: 742M/1963M eto, znaci pokazuje da je zauzeto evo sad 815 mb a slobodnog rama imam 32... a page file je trenutno 743 mb, a iskljucen je page file... kad odem tamo na podesavanje toga odabrana je zadnja kvacica ona da nema page file... jel ima netko slicnih problema?? inace da kazem, grafika recimo u internet exploreru (tj mozilli) je puno bolja nego na xp, cista slika itd... preglednost my computera i diskova isto super kad se naviknes... ali upravljanje memorijom me brine... i to dosta... i eto sad gledam, na dnu task managera pise processes:40, cpu usage: 0% i physical Memory 39% (po kojoj pak to racunici...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#617 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Što bi se reklo, it's a feature, not a bug. Bill se vodio logikom da je grijeh ostaviti računalo da ništa ne radi. Ako mu korisnik ne da posla, Vista bu si ga sama izmislila. Pa otuda indeksiranje i chache-iranje, tj. roštanje i naizgled veliko zauzeće memorije. Ovo dvoje začudo odlično i funkcionira, zapravo rezultati navedenoga. Osobno, indexing/search i superfech su mi jedini motivi eventalnog micanja sa XP-a.
![]() |
#618 | |
The Geek Wants Out
|
Znači li to da dok da npr. po noći tiho slušam muziku moram usput uživati i u ničim izazvanom roštanju 5-6 diskova...? Ako je tako oprosti puno ali to je sranje a ne feature. U nekom poslovnom/serverskom okruženju cijela stvar možda i ima smisla ali ja želim moje diskove tihe a moju memoriju spremnu za programe koje ja želim pokrenuti a ne za one za koje Bill misli da ću ih možda pokrenuti. U krajnjem slučaju vrijeme će pokazati koliko je to sve skupa korisno ali nažalost iskustvo nas uči da svaki put kad nam Bill želi čitati misli debelo zasere motku. XP radi dobro tek kad se isključe sve kvazi optimizacije a što se tiče Viste živi bili pa vidjeli... osim toga već sam postavio pitanje ali kako nitko nije odgovorio na njega ponovit ću ga. Na stranu marketing zanima me konkretno : Citiraj:
![]() |
![]() |
#619 |
EMP moderator
|
Možeš taj SuperFetch isključiti, ako želiš. Skini vLite (slično nLiteu za XP), imaš dosta tweakova za Vistu. Program se još uvijek razvija... Što se tiče pokretanja programa, meni je isto kao na XP-u, ali baš da mi se PS pokreće 5 sec, no way... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#622 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#623 | |
Premium
|
Citiraj:
zakaj si svi tak pametni ovdje ???... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Ispričavam se na OT.
![]() |
![]() |
#625 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
EMP moderator
|
Jesu li ti i u školi profesori ponavljali cijelo gradivo dok si ti bio recimo bolestan? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Strichek Moderator
|
Evo ja stavio Vistu, i mogu reč da se ne snalazim ![]() Neke stvari mi se sviđaju, ovako sa obzirom da sa samo stavio drivere bez ikakvih programa zasad nema problema makar sam ih očekivao. Neću ništa pitat jer je tema dosta velika da nađem sve što bi me moglo zanimati, ma da IMO treba proč još neko vrijeme da postane to pravi proizvod, dječje bolesti ne volim. ![]() P.S. Pišem sa Viste sad, IE 7, bljak..
![]() |
#629 |
EMP moderator
|
32-bitna je 2.52 GB, a 64-bitna 3.57 GB. Ne spamaj tamo po Tržnici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Strichek Moderator
|
Evo nakon 1 restart i 2 pokretanja Viste uvidjeh da je to lagano smetje... Instalirao sam drivere od ATIja i od Audigy4 i surfao sam PCEom dok nisam pročitao cijeli ovaj tread, u postavkama sam izmjenio par sitnica koja nemaju neke veze za rušenjem sistema. Vista je Ultimate.. Problem BSOD kad se pojavi ovaj lijepi ružni zvukič kad ulazi u Vistu. Shvatio bi da sam nakrcao programa ko gov*na al nisam. Poluproizvod + smetje. Ah kao što sam i očekivao ![]()
![]() |
|
|