|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Čipovi na BFG 7900GS & driveri 5900XT
1. PITANJE: Čitao sam da(PCIEX) BFG za na 7900GS staviti čipove od GT pa me zanima gdje se to može provijeriti. ovo piše na čipovima HYNIX KOR HY5as573225A FP-14 627A 2. PITANJE:Imao sam u compu Ti4200, uninstallirao sam drivere izvadi karticu van i snimio opet iste drivere koje sam imao prije(93.81), ne radi dobro u igricama, izlazi mi van nakon kratkog vremena, nego kad snimim riva tuner nemogu dizati taktove jer se kolje vjerojatno s nvidijinim OC postavkama(desktop=>properties=>setings...) Koje drivere da snimim da mi sve radi kak spada??? Možda trebam prije snimanja novih drivera koje mi preporučite skinuti(neznam kako se točno zove) driver cleaner??? Pleas help ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Jel mi može netko molim Vas barem preporučiti neke drivere za 5900XT da su provjereni??? Stvarno mi je hitno... Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Joooj, nisi očistio stare drivere driver cleanerom?? Brzo idi čistit. Eo sad ću ti objasnit kako. Skini prvo driver cleaner. Eo link: http://www.download3k.com/System-Uti...fessional.html Prvo obriši sve drivere od grafe u Add/remove programs. Uđi u safe mode. Tamo instaliraj driver cleaner i pokreni ga. Moraš to radit iz safe moda. Jednostavno je, odabereš NVidiu i on sam sve obavi. Vratiš se u svoj korisnički račun i tek onda instaliraš 93.81 ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ako pise G71-... to je GS, a ako pise G71-GT-...... onda je to GT kartica.
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
da, i onda obrise drivere od chipseta i svega ostalog sto ima veze s nvidiom ![]() treba obrisat samo display drivere, makar bezveze mi je to da ne radi kak treba, ipak su obje kartice od nvidie, nikad nisam imao takvih problema, bilo da sam stavio u komp 6800, 7600GS, 7800GT.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|