Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.03.2007., 11:47   #1
Igor_Zg
Premium
Moj komp

Igor_Zg's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Čipovi na BFG 7900GS & driveri 5900XT

1. PITANJE: Čitao sam da(PCIEX) BFG za na 7900GS staviti čipove od GT pa me zanima gdje se to može provijeriti. ovo piše na čipovima

HYNIX KOR
HY5as573225A
FP-14 627A

2. PITANJE:Imao sam u compu Ti4200, uninstallirao sam drivere izvadi karticu van i snimio opet iste drivere koje sam imao prije(93.81), ne radi dobro u igricama, izlazi mi van nakon kratkog vremena, nego kad snimim riva tuner nemogu dizati taktove jer se kolje vjerojatno s nvidijinim OC postavkama(desktop=>properties=>setings...)

Koje drivere da snimim da mi sve radi kak spada??? Možda trebam prije snimanja novih drivera koje mi preporučite skinuti(neznam kako se točno zove) driver cleaner???

Pleas help
Igor_Zg je offline   Reply With Quote
Staro 22.03.2007., 17:00   #2
Igor_Zg
Premium
Moj komp

Igor_Zg's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Jel mi može netko molim Vas barem preporučiti neke drivere za 5900XT da su provjereni??? Stvarno mi je hitno...

Unaprijed hvala
Igor_Zg je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 24.03.2007., 00:52   #3
Fera_os
Ne znam šta da napišem
Moj komp

Fera_os's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Igor_Zg Pregled postova

2. PITANJE:Imao sam u compu Ti4200, uninstallirao sam drivere izvadi karticu van i snimio opet iste drivere koje sam imao prije(93.81), ne radi dobro u igricama, izlazi mi van nakon kratkog vremena, nego kad snimim riva tuner nemogu dizati taktove jer se kolje vjerojatno s nvidijinim OC postavkama(desktop=>properties=>setings...)

Koje drivere da snimim da mi sve radi kak spada??? Možda trebam prije snimanja novih drivera koje mi preporučite skinuti(neznam kako se točno zove) driver cleaner???

Pleas help

Joooj, nisi očistio stare drivere driver cleanerom?? Brzo idi čistit. Eo sad ću ti objasnit kako. Skini prvo driver cleaner. Eo link:

http://www.download3k.com/System-Uti...fessional.html
Prvo obriši sve drivere od grafe u Add/remove programs. Uđi u safe mode. Tamo instaliraj driver cleaner i pokreni ga. Moraš to radit iz safe moda. Jednostavno je, odabereš NVidiu i on sam sve obavi. Vratiš se u svoj korisnički račun i tek onda instaliraš 93.81
Staro 24.03.2007., 01:14   #4
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Igor_Zg Pregled postova
1. PITANJE: Čitao sam da(PCIEX) BFG za na 7900GS staviti čipove od GT pa me zanima gdje se to može provijeriti. ovo piše na čipovima

HYNIX KOR
HY5as573225A
FP-14 627A
Ovako. Ovo sto si napisao pise na chipovima od MEMORIJE, i da, ista takva memorija ide i na GT. Ono sto tebe zanima je digurno GPU. Znalo ze zadesiti da neko kupovinom GS kartice dobije GT sa GS BIOSOM. uglavnom ako hoces da provjeris je li kod tebe GT ili GS GPU moras skinuti hladnjak i pogledati sta pise na GPU-u.
Ako pise G71-... to je GS, a ako pise G71-GT-...... onda je to GT kartica.
Staro 27.03.2007., 23:45   #5
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Fera_os Pregled postova
Jednostavno je, odabereš NVidiu i on sam sve obavi.
da, i onda obrise drivere od chipseta i svega ostalog sto ima veze s nvidiom

treba obrisat samo display drivere, makar bezveze mi je to da ne radi kak treba, ipak su obje kartice od nvidie, nikad nisam imao takvih problema, bilo da sam stavio u komp 6800, 7600GS, 7800GT..
maX je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno