|
![]() |
#93 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Buger. 23.03.2007. u 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Bio ja danas u Algoritmu,po NWN2..pitao usput za CC novi..izgleda 28.3 da je službeno kao u Europi..čitaj kod nas jedno 15.4...kako su mi rekli insideri iz algoritma..makar..treba se nadati..može se ionako rezervirat preko neta..pa šta čekamo.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Mislim da je 349-399kn obična verzija..a Kane edition nešto skuplja..ne znam ni u čemu je razlika ni ništa,nisam toliko upućen,a vjeruj mi ni oni..prošlo je jedno 10min dok su skužili uopće o kojoj igri im ja pričam..smiješno.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
kaj blejiš?
Datum registracije: Mar 2007
|
eto ako nekog zanima evo kaj je u Kane editionu _'' The Kane Edition will include an exclusive bonus DVD featuring a behind-the-scenes documentary, deleted scenes and a blooper reel from the live action video shoots. Also included will be gameplay strategy videos from the game designers themselves, five new multiplayer maps, three unique unit skins and five exclusive wallpapers.'' _ navodno ce kostati samo ''10 $ vise '' dakle ,kod nas bu bilo ziher 100 kuna skuplje ![]() ![]() ...kako je ion cannon fora.... ![]()
![]() |
#102 |
kaj blejiš?
|
![]() |
#103 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo review by gamespot, konačna ocjena je dosta visoka. Definitivno kupujem, samo je pitanje kada ![]() http://www.gamespot.com/pc/strategy/...g=tabs;reviews
![]() |
#104 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
čudno, al igra je jedostavno dobra. Nije odlična al tjera te da igraš i igraš... vrti se solidno na high detaljima (30fps ne pada ispod) na mojoj konf. Filmići su dinamični,dobro napravljeeni tako da igrča nabrijavaju,to mi se uvik sviđalo kod C&C a ,sve u svemu ko voli dobar tank rush,mozak na pašu i deri... ![]()
![]() |
#109 |
kaj blejiš?
|
Danas je tužan dan..upravo sam pročitala u PcPlayu da je Kane edition _Limited Edition_ ![]()
![]() |
#110 |
Premium
|
![]() |
#111 |
kaj blejiš?
|
![]() |
#113 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Premium
|
Citiraj:
igram na 1280x1024 bez AA, na 1024x768 sa 4x isto drži 30 konstantno samo šta je tada sve mutno, il je demo još neopitmiziran il se moja grafa lakše nosi sa AA zbog 256 sabirnice ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Suit up!
|
Ma igra je skroz ok, cisti antipod SupComu ![]() Sad sam na misiji u Stuttgartu i kad sam krenija igrati oni mi za doručak poslali 5 tripoda i 4-5 artiljerijskih cruisera ![]() Scrini (Alieni) su mišung Zerga, Protossa, Independence Day aliena i onih iz War of the Worlds (sva sreca da nisu stavili mutiranog Toma Cruisea). |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Za divno čudo optimizirali su igru, radi na bartonu 2500+ i 9600XT na medium detaljima i to u 1600x1200 ![]() Što se igre tiče, so far so good, duh orginalnog CCa je dobrodošao, a vidim da su uzeli dobre stvari iz generalsa i impletirali.
![]() |
#118 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Kane ed. je naime sranje godine ! Zašto ? Jerbo se u Kini npr. uz dodatni Behind the scenes DVD dobila i VELIKA kutija (tm) sa posterima, nešto malko promo materijala i raznim goodies. U Europi se dobije DVD box vulgaris sa Behind the scenes DVD - nema goodies. 50€ za nekaj kaj mogu pogledati na Youtube, a i da ne velim jednom kad se pogleda - pa to je to više ne gledaš ... Razočaran sam -.- Očekivao sam barem podlošku za miša i pokoji dodatni goodie, a kad tamo - evo sinko devede, pa se igraj s pesekom dodavanja ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
pogledo sam dost reaplayica. moram priznat da sam iznenadjen...puno bolje nego shto sam ocekivao da ce biti. No smatram da i kad se skorz izpatchira i izbalansira, da nece imat toliko raznolikosti i dubine kao sc/wc3. Inace svaka cast westwoodu shto shibaju patcheve tak brzo (treci je vec out atm). I shteta shta je "battlenet" sistem od gamespya:\
![]() |
#120 |
Suit up!
|
Baš sam jučer proša igru, i da ne spoilam puno samo ću reći da nas očekuje ekspanzija uskoro ![]() @stripy - i mene je igra prvi put podsjetila na Starcraft, neznam zašto, ali ima malo toga u sebi. Zanimljivo je kako se Hrvatska pojavljuje u 2 misije, također i Bosna, a Albanija i Slovenija u jednoj. S jednim inženjerom možeš zarobiti cilu Sloveniju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|