|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Sigurnost na netu (pcflank)
Odvrtio sam nekoliko testova na pcflanku (www.pcflank.com) pa bi volio da usporedimo rezultate i vidimo kakvi su naši firewalli, antivirusni alati i browseri evo situacije kod mene: Comodo FW, NOD32, mozilla firefox Quick test: ![]() Stelth test: ![]() Trojan test: ![]() Exploits test: ![]() Browser test: ![]() Bilo bi lijepo kad bi i drugi bacili svoje rezultate. Svi ovi testovi zajedno traju oko 15min ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Meni je sve isto kak i tebi, sam kaj sam pal na browser testu kod cookiesa.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
to te ja pitam
Datum registracije: Dec 2006
|
Koliko ja znam pcflank i nije baš neka referentna stranica za sigurnost kompa budući da sam od više strana u više navrata čuo da je Spy Site, a i defaultne postavka Zone Alarm firewalla ga blokiraju kao Spy. Ne znam, što vi mislite?
1: Intel Badaxe2 () C2Q Q6600 () 2x2GB Kingmax 800MHz () Gigabyte GF 7300GT () 2 x Seagate 7200.10 320GB SATA II () Corsair VX 550W () DVD±RW LG H22 () Rebel 12 Economy 2: Gigabyte GA-965GM-S2 () C2D E6400 () 2x1GB Kingmax 667MHz () Seasonic S12 380W ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Probajte ovdje, provjereno nije Spy site http://www.pc-st.com/us/
|
|
Oglas
|