|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Instalacijski cd CANON PIXMA ip 4200
Poštovani članovi foruma ! Vrlo nemarno ali u selidbi sam izgubila instalacijski cd za canon ip 4200 , a u međuvremenu sam mijenjala i računalo pa tih drivera naravno nema. Uza sve to svi moji pokušaji da drivere skinem s Interneta padaju u vodu. To je dijelom vjerojatno iz neznanja, a dovoljno sam tvrdoglava da u tome ne posustajem. Zna li netko da li se može doći do drugog instalacijskog cd ?(u servisu nisu bili baš raspoloženi) Ima li netko od vas iz Zagreba volje da ga posudi ili mi netko može u detalje opisati postupak skidanja drivera, posebno onaj dio kad je već skinut ali je još uvijek zip file (najčešće tu zapnem). Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Dobrodošla na forum! Driver za printer (kao i sve dodatne programe, ako ti trebaju) možeš pronaći na ovom linku. Odaberi pod printers pravi model, otvorit će ti se nova stranica. Kad se učita odaberi operativni sustav (npr. Windows XP) i jezik (English ti odgovara, pretpostavljam, nema hrvatski), te klikni na Submit. Bit će ti ponuđeno desetak datoteka, ti odaberi Printer driver (za svoj operativni sustav - pripazi da ne skineš za Windows XP 64-bit, tebi vjerojatno treba za 32-bit), klikni na naziv datoteke u novom prozoru koji ti se otvori i započet će skidanje s neta. Kad skineš, datoteka bi trebala imati nastavak .exe, pa dvostrukim klikom pokreneš instalaciju. Na sličan način skidaš i ostale dodatne programe (ako želiš), kao npr. CD Label Print.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Najljepše hvala ! Iako sam sve ove korake koje ste napisali do sada već više puta uspješno napravila uvijek sam zapela na winzipu, međutim vaš odgovor me je ponukao da i dalje tvrdoglavo prčkam pa mi je i uspjelo. Instalirala sam osnovne drivere , a sada idem dalje po pomoćne programe ! Hvala još jednom ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|