|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ma ja sam skeptik od uvijek sto se tice tih graficka jer se uvijek shebam i uzmem grafu koju je dobra (pogoni igre) mjesec dana i onda krafna... Ali valjda bu dost i integrirana ja sam isprintao najbolje konf i sad cemo vidjet na njima je da odluce Puno hvala svima na pokazanom trudu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Oprosti, ali vjerojatno nisi nikad ni instaliral simse pa onda nemoj podcjeniti njihovu glad za resursima. (Ne bi ni ja to nikad instaliral, pa nisam pizdek ![]() Cura mi ih igra svaki dan na mojem kompiću. "Dečeci" dok ona napravi višekatnicu i okolo vrt bazene i ostale gluposti. Tu još trči pun kufer životinja, pa obitelj, pa gosti..... Da vidiš kaj je cukavica dok počne micati ekran.. Zbog nje bi si moral kupiti jaču grafu, ali je meni ona za moj warcraft3 dosta ![]() Iste te simse stavljam seki na P4 1,5ghz radeon9550 512mb, izgleda OČAJNO na 800x600. Da ima još nekaj, smanjil bi da ne trza dok NE MIČEŠ ekran. Seka se oče na tome igrati, a mene duša boli dok vidim. Naravno Simsi 2. Eto pošto curice igraju i ono oblačenje barbiki, sims, još mi seka igra Zoo tykoona (za sad prvenstveno gradi, ne vodi biznis). Možda bi ipak bilo bolje da probaš nagovoriti za onu matesonikovu konfu od 4k kuna. Samo da ne smetnete sa uma Sims 2 nisu za ugodno igranje na integriranoj grafici.
![]() |
#34 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
evo najboljeg rješenja i. bravo matesonik ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|