|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
WLAN mrežna i Vodafone Homebox
Pozdrav svima! Molim pomoć! Korisnik sam vodafone homeboxa i da bih ga udaljio od računala kupio sam wlan mrežnu karticu D-Link AirPlus i instalirao je u računalo koje ju je uredno prepoznalo, ali kad pokrenem pretraživanje mreže, kaže da nema niti jedne aktivne, a upalio sam i iskonfigurirao wlan na homeboxu. Ako netko misli da zna u čemu je problem molim da mi pomogne. Unaprijed hvala svima dobre volje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Možda ti mogu pomoći, ali prvo mi moraš reći koji Homebox imaš, onaj stari (crni) ili ovaj novi (bijeli). Prvo spajanje Homeboxa sa računalom se obavezno mora napraviti preko LAN kabla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi li siguran da Homebox podržava WLAN? Ona antenica mu služi za primanje GPRS i UMTS signala.
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Crni Homebox podrzava WLAN 100%. U to sam se uvjerio kada su panjevi iz VIP-a rekli mom starom da resetira postavke routera (a ja sam lijepo iskljucio WLAN da ne bi bilo nismo znali) i nakon sto je resetirao postavke, neki probisvijet iz susjedstva je cuclao nas promet (koji je bezobrazno skup!) jer defaultne WLAN postavke nemaju apsolutno nikakvu zastitu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|