|
![]() |
#1 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Preporuka mobitela
Mobilni stručnjaci, trebam vašu pomoć. Namjena mobitela: poklon Kapital: 500kn (možda do 550) Uvjeti: - da je nov (i da radi na VIP) - da je na preklop (naravno, radi se o ženskoj osobi) - da ima kameru, naravno da ne očekujem visoko kvalitetne fotografije, vec obicnu kamericu kojom se po danu može nešto solidno uslikati Za oko su mi zapeli Samsung x660v i Motorola v360 (Samsung mi je dosta primamljiviji), našao sam par novih do 550kn. Možete li preporučiti neki drugi (bolji) koji bi zadovoljavao ove kriterije? Srdačno zahvaljujem Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 22.03.2007. u 19:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
kako uzimas? na pretplatu mozda? ili samo novi mob, ili komplet?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zule
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
samsung x680 preporuka taj i ja nabavljam i isto za ljepsu polovicu ![]() frend koji radi u samsung servisu kaze da je mob jako kvalitetan stoga you go girl ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Vidi ga kako je sexy. Nije preklopni ali ima poklopac. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
lol atha. to je tvoj? ![]() zule, ja sam najdražoj uzeo onaj samsung x680 sa pretplatom 50 kuna na godinu dana u vipu. na tu pretplatu ti ide još 12,50 kuna naknade za upotrebu radijske frekvencije. mislim da je trebalo doplatiti 400 kuna za tel, nisam siguran. sav iznos pretplate se iskorištava za razgovore i sms, bez obzira koja mreža se zove. još je dobila neku novogodišnju akciju pa dobija dodatnih 20 kuna mislim... njoj sve to nije bilo bitno, jer je najbitnije to da je telefon crvene boje, preklapa se, sexy je i ima fora zvono (mp3). i fotić. problem je da ako ga uzmeš na pretplatu, ta "ženska osoba" mora doći sa tobom u trgovinu potpisati ugovor, pa neko iznenađenje propada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zule
|
Citiraj:
Dakle, x680v je najvjerojatnije taj mob. Vidio sam da ih ima novih već za 500injak kn. Hvala. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
preporucam samsung,motorolu ne bi preporucio ni najgorem neprijatelju ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|