|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Kerman internet
S obziron da na ovom forumu nisam naišao na opis Kerman kabelske televizije koja od nedavno nudi i usluge pristupa internetu. Zamolio bi sve Vas koji preko njih idede na internet da podjelite svoja iskustva s nama mogućim budućim korisnicima njihovih usluga. Oni nude širokopojasni internet i to flat rate za min 145kn/mjesečno. Već sam ih ja bio zvao ali mi nisu uspjeli objasnit ništa. Neznam dali se mora plaćati za njihov modem (motorola navodno) treba li potpisivat ugovore na određeno vrjeme i sl. Ovo su njihove tarife koje reklamiraju na njihovom tv kanalu na kablovskoj jer na njihovim internet sranicama nemaju ništa u vezi ove usluge. Pretplata za kabelsku televiziju 45 kn/mj. + 1) 1Mbit/192kbit , neograničen promet , 99 kn/mj. 2) 2Mbit/256kbit , neograničen promet , 139 kn/mj. 3) 3Mbit/386kbit , neograničen promet , 239 kn/mj. Gore navedenih 45 kn/mj se odnosi na najeftiniju analognu pretplatu (cca 40 kanala tv programa). ovo su njihove reklama s televizije, čisto da nebi neko mislio da izmišljam sve ovo. Sliku s usporednim cjenama s drugim kabelskim operaterima sam namjerno zacrnio jer mi je namjera pokazati koliko košta kerman a ne ih reklamirat. btw. Administratori ako sam reklamirao previše slobodno maknite višak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
u Kutini Kerman ne nudi pristup internetu(šteta), a u kojem gradu nudi pristup? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cijena je prihvatljiva, ali ne zaboravi da kod kabelskog interneta brzina pada što je više korisnika prikopčano na kabel.
![]() |
#4 |
Banned
|
Ja sam u Zagrebu - Voltino. Za ostala područje koja pokrivaju neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Pozdrav! Imam njihovu kabelsku i po tom pitanju su OK. Samo, kad sam se raspitivao za internet, to je bilo još u debelim povojima i nitko [ponavljam NITKO] mi u Kermanu nije bio spreman malo detaljnije ispričati o njihovom FLAT internetu. To je trajalo par mjeseci, a ja to poput pravog dnld junkie-a nisam mogao čekati pa sam potpisao ugovor s T-vragom, na godinu dana. I požalih... kod Kermana izgleda da je cijena super. Samo mislim da ako uzimaš internet da moraš uzeti i njihovu DVB-C pretplatu, a ne samo anlaognu? Nisam siguran ali mislim da je tako. Koliko znam, ta pretplata za DVB-C tv nije nešto skuplja, (cca. 60-ak kuna) ali se dobije njihov uređaj koji je nužan za gledanje. Naglasio bih i da je takav broadcasting kodiran sa nekim njihovim coderom, pa neznam koliko je jednostavno isti "prilagoditi" za gledanje na kompu. U svakom slučaju, ugovor sa T-Vragom me spriječava da prijeđem na ovo, iako bih to danas sigurno napravio. ps. Lokacija, Lanište. U koliko kvartova uopće ima Kerman-a?
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Fiksni telefon je dobar samo kao ukras za miljeić... (Miljeić ~ Heklana ukrasna krpica, užasno popularna u nastambama raznovrsnih bakica) ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Prema zadnjim izmjenama malo su skresali brzine. ![]() Sad je 350/128 kbits za 99kn. 650/200 kbits za 139kn 1400/384 kbits za 239kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Banned
|