|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
NORTON POREMETIO ADMINISTRACIJU
Instalirao sam na frišku instalaciju Windowsa Norton Internet Security 2006, koji se pokazao prilično bugovitim i samo mi je radio probleme pa sam ga odlučio maknuti. Sad bih želio instalirati McAfee, ali mislim da bih prije toga morao temeljito počistiti registry da ne nastane opća koljačina, a tu nisam baš na domaćem terenu. Međutim, mislim da bih prije toga trebao riješiti jedan drugi problem. Naime, problemi s Nortonom su ostavili posljedica na administraciju, pa sad ne mogu otvoriti Task Manager, regedit i tome slično iako sam jedni korisisnik, odnosno administrator. Nadam se da netko ima rješenje ovih problema jer bih stvarno želio izbjeći ponovnu instalaciju windowsa i svih popratnih programa, budući da sam to napravio nedavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
nemam pojma o odgovoru, ali bih te molio da pročitaš netiquette http://www.hr-netiquette.org/pravila/#forumi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Evo imas tu na ovoj stranici za enable/disable RUN keys pa pogledaj pod broj 165 sa desne strane stupca... http://www.kellys-korner-xp.com/xp_tweaks.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
aj baci oko na http://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36 . mala slova, mala slova, joj velka slova... tko to govori glasnije od ostalih? obzirom da velikim slovima teme nazivaju samo ljudi koji ne znaju pravila ponašanja, dao sam ti link do pravila ponašanja koji bi bilo lijepo da pročitaš, pa da znaš za drugi put.
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
N00B
|
Da na to sam mislio,a ti bi trebao odabrati Per User jer si ti jedini user.. pokusaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Pokušao sam i sve je ostalo isto. Nema nikakvih promjena, problem ostaje. Imaš li možda neki drugi prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Imao sam i ja sličnih iskustava sa frendovim kompom, i nažalost morao sam instalirati nanovo windowse jer se ne razumijem baš toliko u kopanje po registryju! Isto nije bilo task managera, nije se moglo otvoriti add/remove programs niti search tako da stvarno nisam znao šta nego reinstaliran win! Ja bi se osobno na tvom mjestu klonio Nortona, jer on po mojim iskustvima nepotrebno puno uzima sistemskih resursa i dosta usporava rad računala a nije ništa bolji od npr. Avasta kojeg ja sam koristim već više od godinu dana i zadovoljan sam, zbilja nisam imao nikakvih problema ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|