|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() Odlučio sam se na sužavanje izbora sada samo na 2 notebooka 1. ACER Aspire 5103WLMi 2. TOSHIBA Satellite PRO A100 Acer ima dosta bolju konfiguraciju ali kada bi uzimao toshibu uzeo bih odmah još 512 ram-a...;hard disk kod toshibe je dosta manji ali to mi i nije toliko bitno Volio bih čuti dosta vaših mišljenja o tome što je kvalitetnije,isplativije i bolje uzeti od ova 2 laptopa? Eto,hvala svima (to se odnosi i na prijašnji post)
![]() |
#2 |
Premium
|
uzmi acera, ja imam slabiji model, 5102 ali ovaj noviji sam imao par dana i nema nikakve zamjerke, po meni najbolje sta se moze dobiti za te novce, ima puno jacu wireless antenu, samo mala zamjerka ide bateriji naime uvijek mi je izdrzala oko 2.30h nikada vise, naravno piskarao sam na njega koristio razno razne programe i tako, ali zadovoljavajuce je |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ok to su tvoja dobra iskustva,ali puno se priča o nekvaliteti plastike,same izrade,tipkovnice i ekrana kod Acera; sad pitanje je uzeti bolju toshibu sto se tice takvih stvari ili uzeti acera zbog dosta bolje konfiguracije?
![]() |
#4 |
Premium
|
sada da ti kazem ikustva plastike i tipkovnice i ekrana, ekran bolji vidio nisam (pricma za svoj model 5102) tj boje su ok i nezrcali se (koristim ga svaki dan na faksu) tipkovnica je solidna mogla bi i bolja ali sta se moze, a plastika eh to ko na svakom drugom lapu nije savrsena a nije bas niti losa isto neki prosjek, tako da nemislis da nema mana, naravno da ima ali za te pare i tu konfiguraciju nemozes sada traziti jos neke sitnice, jedinu manu acerima ide na plastiku meni je tipkovnica ok, kako rekoh mogla bi biti i bolja ali nemozes sve dobit, za neke male pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ja imam acera 5610 i sve mogu reci samo sve najbolje.. po meni je plastika cisto ok.. ekran odlican.. ja sam ubo jos 1gb rama i za moje potrebe radi savrseno...
![]() |
#9 |
Premium
|
kako vam radi przilica na aceru? cuo sam da ima problema s tim pa pripazite |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ja se nadam da nema problema s tim przilicama jer mi to bas i ne odgovara,morat cu i ja onda preko mreze vecinu ali kod prijenosa to bas i necemoci tako...no vidjet cemo! Mislim da cu uzeti toga acera,ima bolju konfu...osim ako me netko ne natjera da se predomislim!!!
![]() |
#12 |
Premium
|
kod przenja nema problema oslo je dosada 200 i nesto sitno cd-a i tocno 199 dvd-a (jos jedan ostao u spindlu poa znam tocno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
koji hp? malo vise informacija moj mitsuhisbi pere i dere medije kako oces ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
kod frenda przenje na aceru traje sat vremena skoro, na to sam mislio, vjerovatno se to da rjesit reklamacijom ali u svakom slucaju napomeni to kad kupujes pa ce mozda pripazit da ti ne daju bas nekog sa takvim drajvom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
WTF???? mozda ti frend stavi brzinu pisanja 1x, mozda ti frend ima medij koji podrzava brzinu pisanja 1-2x jesi o tome razmislio?? prze su normalne unutra i nevidim razloga pricanja ovakvih stvari jer to nije istina, jedino ako ti frend nije stavio neku drugu przu |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
jedino ak nije podesio brzinu ili ima neodgovarajuci medij.. meni przi normalno kao i na stolnom kompu...
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Svaka prža u današnjem laptopu bi trebala pržiti s 8x ako ne i višom brzinom. Neka flesha firmware prže jer vjerojatno ne prepoznaje medij kako treba pa ga prži najmanjom brzinom.
![]() |
#19 |
Premium
|
![]() |
#20 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() mediji od 1x-2x ? neznam di tog ima gle, ja nemam nis od toga da kazem da je acer super nit da kazem da ne valja, rekao sam to jer mi je kasnije jedan decko rekao da zna bit problema sa dvd przama u acerima, kolko je on vjerodostojan ja pojma nemam al neznam zas bi lagao ![]() Citiraj:
![]() stvarno se nadam da nije ![]() Zadnje izmijenjeno od: hash. 27.03.2007. u 03:36. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
meni se vise svidja acer ![]() ali neznam koja je razlika izmedju x1300 i x1400 graficke, prije svega odi pogledat laptope u ducan da vidis kako izgledaju ekrani i kakva je tastatura ako kupujes preko amazona pretpostavljam da znas da ces na ovu cijenu jos platit neke poreze na carini ![]() nezahvalno je trazit preporuku ako ne kazes koji ti je budzet i koji su neki drugi faktori koji postoje (za sto ti treba laptop, di kupujes i tak) od ova dva, po karakteristikama, mi se vise svidja acer, ali to nije nacin na koji se kupuje laptop zbog dva bitna faktora koja nemozes tako ocijenit: I : kvaliteta ekrana II : kvaliteta izrade samog kucista i tastature |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Ja sam napisao da je izbor ta 2 lapa drugog nema što znači kako sam i postavio prvotno pitanje:koji bi bio vaš izbor od ova 2 laptopa??? Ti si svoj odgovor dao i to je ok,što se tiče carine i poreza to neplaćam,to bi ti trebalo sve reći...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|