|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() ja bi onakvu kakvu ima onaj lik što ga je na tjeralici. ![]() http://img113.imageshack.us/img113/1...owmaker3bf.jpg |
![]() |
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
os kupit moju, xxl, samo 200kn? ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Hm da .... prošlo je vremena .... Ha ***iga - Beren i Flare samo WoW igraju, nema se vremena za fashion... Fashion Guru je u suzama - nema koga da hvali na brlijantnom dizajnu PCEX majica. Mali od palube - aka Horza - aka Hobit - se prestao baviti računalima i sada popravlja veš mašine pod motom - nema te veš mašine koju ja ne mogu OC-at, umrežiti, staviti veći HDD i to sve u službi čišćeg pranja bijelog rublja. Čujem da su ga zvali iz Calgona - uz Calgon vaš HDD će trajati 1000 sati dulje MTBF. HDD dulje traje uz Calgon ... I tako nema tko. Kaj se tiće mod majica - niste nam ih dali dok sam ja bio mod, ne morate niti sada :P ( da ljubomora ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Paske... ![]() ![]() ...decki, kad cemo raditi majice (a hocemo, samo ne ovog casa) onda cemo to i objaviti na froumu pa ce te moci kupiti... ![]()
Destruction leads to a very rough road But it also breeds creation RHCP Zadnje izmijenjeno od: flare. 21.03.2007. u 10:07. |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
I jaaa bi majcu!!! Bilo bi baš dobro....ono s prednje strane logo pcexpert-a i natpis a sa stražnje na leđima nick ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#39 |
mrzi zimu
|
...ovog časa ti ne mogu reći točno kada će to biti...kao što sam rekla već prije ![]() i kao što sam već prije rekla....kad ih bude za prodaju znat' će te ![]()
#42 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
mrzi zimu
|
huh...da, ja sam zensko ![]() ..ajde, ajde...sta cendrate sad... ![]()
#44 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta se ne vidi po avataru i po nicku da je ženskog roda ?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
#48 |
mrzi zimu
|
flare = baklja, vatra, bljesak i sve tome slicno ![]() ...kao sto rekoh...biti ce te obavijesteni o majicama ![]() ![]()
#50 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ispričavam se na dizanju teme, ali jel bi mogao dobit neku malo veću sliku PC Ekspert loga? ![]() Namjeravam dat nekome da mi izradi naljepnicu i naljepi na majicu. ![]() Hvala!
#52 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Gle, prvo moram nać nekoga ko će mi to napravit. ![]() Ali ako nađem, nema problema. Nisam iz Zagreba, ali ću tamo potražit neki dućan koji rade printove na majicama.
#57 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
vou ljudi, jeste malo poludili? ili se na vas ne odnose zakoni u RH (i ostatku svijeta)? kužim da želite majice, ali ovo o čemu pričate je totalno protuzakonito i ukoliko to napravite, PC Ekspert Portal d.o.o. može tužiti i vas i poduzeće koje vam otisne takve majice ili bilo što slično. gle, radit ćemo majice u nekom trenutku. pokušat ćemo to čim prije. trenutno smo zatrpani poslom, ali nam je to na popisu stvari koje treba napraviti. po pitanju korištenje PC Ekspert logo-a, bilo kakvih drugih zaštićenih znakova i naziva, tekstova i svega ostalog što je pod copyrightom poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o., podsjećam da se NE SMIJE koristiti bez prethodne pismene dozvole od strane poduzeća PC Ekspert Portal d.o.o. nadam se da sam bio dovoljno jasan. branding je stvar na koju su sve firme osjetljive, pa tako i mi. i to s razlogom. upravo zbog situacija poput ove. aj malo razmislite... mislite da se još nitko nije dosjetio takvog nečega? ili još bolje... otisnuti majice s logo-m google-a? to je protuzakonito.
#58 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() joj, trebal iste to napravit, sad vise nije baza .... ipak... ![]()
![]() |
#59 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Moral sam ![]() BTW ![]() ( Je znam da se nesmije i sve mi je jasno, ali vas moram barem mako zezati ![]() |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
horza je u pravu iako...tiskanjem pc ekspert loga na majcu "mi" ni na koji način nebi izravni ili posredno oštetili pc ekspert portal d.o.o. jer korisnici ne bi pod tim logom zarađivali novac ili ga koristili za svoje proizvode. ali sve u svemu imaš pravo..tiskanje majca na divljaka nema smisla..ali kada će te tiskati morate to staviti te naravno napraviti dovoljan broj xxl majci ![]() lp |
![]() |
![]() |
|
|