|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
(riješeno) Periodično ponavljanje visokog pinga (gubljenje konekcije)
Igram neku igru na netu, bilo sto (npr CoD2 ili Quake3) i tijekom igranja mi se svaku minutu dogodi porast pinga, dakle, ja izgubim na trenutak konekciju sa serverom, sve zblokira na par sekundi i onda je opet dobro... e, nakon nekog vremena igranja (pola sata - sat), ping pocinje bolesno rasti i pocinje sve cesce gubiti konekciju, do te mjere da se moram disconnectat sa servera... pricekam 10minuta, opet se spojim i opet je svaku minutu porast pinga, i onda opet nakon pola sata - sat sve vise i jace blokira dok se na kraju opet ne disconnectam... primjetio sam da kad mi se dogodi to gubljenje konekcije, ako alt-tabbam iz igre i opet se vratim, odmah se normalizira, ali nakon 1 minute opet... neznam u cemu je problem, probao sam stavit netlimitera i gledao grafove i vidim da mi se ni jedan drugi program koji bi mogao to radit ne spaja na net... takodjer kad se dogodi bolesno cvikanje & stuff, telnetiram se na router, i vidim da je sve u redu (nijedan proces mu ne zdere 100% proca, memorije ima dosta slobodne, nije overflow konekcijama (broj tcp i udp konekcija je na niskim vrijednostima))... ISP: volja-dsl (256/128 flat) MODEM: kasda ROUTER: Linksys WRT54GL (dd-wrt v23_sp2) spajam se preko wirelessa na router; s masine u sigu ako netko zna mozda kako ovo rijesiti, ili je imao slican problem, neka plz pomogne... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
nisam ni blizu najstrucniji, ali cu se igrat pogadjanja. radi wirelessa. radi punkbustera (pb_sleep 500 mislim, ili tak nesht treba stavit) firewall? Mozda da probash staviit igru kao high priority u task manageru. eto, dok se netko strucniji ne javi, probaj ovo. gl ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a bio si blizu - wireless i windows wireless zero servis... ne mogu se sjetiti jel problem kad se spajas sa softom od wireless kartice a njega ne disableas ili kad koristis njega za spajanja...rekao bi da je ovo prvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
TO!!!! EEE!!! disablam windows wireless zero servis i sve radi ko po loju!!!! PUNO VAM HVALA!!! posebno tebi greg SE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() stavio bih vam obojici rep++, ali vidim da vise nema tih opcija ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|