|
![]() |
#1 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
Sharkoon Value
Zanima me da li netko ima ovo kućište. I što mislite o njemu, meni se jako svidja i želio bih znat vaše mišljenje da li je dobro http://links.hr/index.php?naziv=Ku%E...kl=052.617.008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Inače se zove Value (ne Vulue). Imaš dobar review na linksovom forumu: Sharkoon Rebel 9 Economy. Ovdje je zapravo review od Economy verzije ali su dosta slična kučišta. Ako se ne varam Value ima dodatne ventilatore i jedan veliki sa bočne strane. Oba dva su jako dobra i imaju dobar omjer uloženo/dobiveno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
I pisalo je Vulue, nisi ti lud. Ja sam editirao naslov... EDIT: Poslao tutix-u PM, nadam se da će riješit problem. Sve što nema veze sa temom, pobrisano. EDIT2: Tek sada vidim da većina ekipe (ako ne i svi korisnici foruma?) imaju problema sa EDIT tipkom. Otvorili ste novi thread, pa će mislim tamo i odgovorit momci iz administarstva. Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 18.03.2007. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
heh Vuco, edit tipka je di je uvijek bila tebi, jer si moderator. mi obicni usljivi korisnici smo je izgubili. inace kanta mi se svidja, ovaj side fan je kul stvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Imam jedno pitanje da ne otvaram novi topic ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Drift king
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ninja WarChief!
Datum registracije: Mar 2007
|
To kuciste je dosta dobro za cijenu, dobra kvaliteta.
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Kod mene je to kuciste tacnije economy model sa dva 120mm sa strane ali sve im je ostalo isto, kuciste je odlicno za te pare imao sam ja raznog smeca po tri puta skupljeg i niti jedno nije bilo dobro kao ovo, najbitnije je sto je jako prozracno, mada to ima male nedostatke u vidu vece kolicine prasine u racunaru pa se mora malo cesce usisavati sto nije neki veliki problem.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|