|
![]() |
#511 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
zasto ne mogu pristupiti s laptopa (xp) podacima na diskovima na glavnom kompu (vista). sherao sam sve diskove ali ih ne vidi. jel moza ima kakva zabrana ili zastita ili tako nesto ili netko zna u cemu je problem?
![]() |
#515 |
Premium
|
ukljucio sam to jos prije, ali opet sa laptopa ne mogu pristupiti podacima na ovom kompu, dok sa ovog na kojem je vista mogu pristupiti podacima na laptopu.
![]() |
#517 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Vjerovatno ona permišn šema. Dakle triba ić na properties pa security - advanced - pa tu nešto sredit. Ne sićan se sad više, a neman vrimena za probavat ![]()
![]() |
#518 |
Premium
|
ako netko mozda nesto o tome, tj sto tocno treba nastimati, neka napise nesto o tome. zahvaljujem se puno unaprijed svima.
![]() |
#519 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Joj da sjetio sam se! Jel' imaš acc sa passwordom na Visti? Ako nemaš kreiraj ga i onda kad se probaš spojiti sa drugim kompom na vistu trebao bi iskočiti prozor da uneseš username i pass. Naravno, tom useru dozvoli da vidi te shareane folder. Tako je bilo na WinXP, a što kaže MEP, nemam sad volje to isprobavati. Uostalom meni je bitnije pristupati sa kompa na laptop, a to mi radi.
![]() |
#520 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#521 |
Abuser
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Premium
|
hvala lijepa svima
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#527 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja ubo 2 gige RAM-a, ali se u međuvremenu raspala 64-bitna Vista pa ne mogu isprobati, a baš mi se ne da ponovo instalirati i namještavati sve... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#529 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kako i s čim napravim image instalacije Viste? za XP sam koristio Norton Ghost, s kojim bih uz pomoć njegovog CD-a bootao komp sa tog CD-a i onda mu samo pokazao gdje je image koji želim vratiti na C particiju.. kako i s čim to radit u Visti? jer bi htio probati 64bit Vistu, a ne da mi se sve ispočetka... a ova 32bitna mi tako struže po disku uvijek za popizdit! i u nekim stvarima je užasno sporo, a u nekima leti.... _stoopid: |
![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Vjerojatno bi i taj ghost koji imaš radio, vista i dalje koristi ntfs.
![]() |
![]() |
#532 |
EMP moderator
|
Gabre, imaš Acronis True Image, verzija 10 podržava Vistu. ![]() http://www.acronis.com/homecomputing...cts/trueimage/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#535 |
EMP moderator
|
Pa naravno, na to sam mislio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#537 |
Pink Floyd fan
|
Da li je moguće napraviti da taskbar i okvir prozora ostanu prozirni i kad se aplikacija prebaci u full screen. Nije vam jasno? Kliknite na onaj button kraj crvenog x-a i vidjet će te da će se aplikacija razvući preko cijelog ekrana, taskbar više neće biti proziran (samo sivo/crn), a i gornji dio aplikacije će također potamniti. Meni se više sviđa da se cijelo vrijeme vidi pozadina ![]()
![]() |
#538 |
Šarafciger Rules!
Datum registracije: Aug 2006
|
Iskreno, vista mi se uopće ne sviđa za sad... Ne radi mi PlayTV pro Ultra, HQ od creativa, nedostaje UP button, problemi sa kompatibilnosti nekog softwarea, ergonomski mi nikako ne odgovara jer nikako ne mogu staviti toolbar na vrh ekrana i adress bar mi ide totalno na živce... Zahtjeva neko vrijeme privikavanja na novo sučelje... Definitivno je treba Hotfixat i tweakat... Da bi ste promjenili skin, treba vam Window Blinds... Antivirus - NOD32 K-lite megacodecpack radi savršeno... Ono što vam disk tandrče ti je indexiranje fajlova (jedina stvar na Visti koja radi kako treba i svaka čast indexiranju) I naravno, dosta dobra baza drajvera koji se u startu dižu... (nisu originalni nego microsoftovi i ne pružaju neke preformanse nego stabilnost) Ako tko voli imati kakav toolbar, neka si stavi object dock... Što se tiče zahtjevnosti, radi bez beda i na bartonu 2500, 512mb, ati 9500...
![]() |
#539 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Kako za koji hardver. Evo, recimo za moj Canon pixma ip4200 Vista (32-bit) ima upravo Canonove drivere, po izgledu i funkcionalnosti identične onima sa support CD-a za XP.
![]() |
![]() |
#540 |
Pink Floyd fan
|
Da čini se da je MS dobio od proizvođača hardware-a drivere. Tako je trebalo biti za sav hardware, planirano je da večina drivera bude spremno sa izlaskom Viste. Tu su nVidia a i ATI gadno podbacili.
![]() |
|
|