|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
problem ploča i mema
imam dfi lan party soc 939 i problem je kod memorije tj.imam 2*512 kingmax i danas sam htio stavit još 2*512 adata ali neće da radi samo mogu ubost dvije pločice nije bitno koje a kad ubodem sve 4 neće se podić win. ima li šta u biosu ili na ploči u biosu nisam ništa čačkao molim odgovor ako je neko voljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Jesu sve četiri iste frekvencije? Možeš nam reć koje. Stavi u BIOS-u da na sve 4 budu iste latencije. Spusti mal frekve, igraj se mal sam nemoj pretjerat s nečim il prčkat di ti "nije mjesto". I još nešto, trebo si napisat u naslovu threada npr. neće bootat s 4 keksa il tak nekako a ne napisat sam problem. Takva su pravila foruma...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
N6 Brušeno- N12 Turpijano
Datum registracije: Oct 2006
|
Olabavi latencije ako to ne pomogne zamjeni mjesta stavi taj novi ram na mjesto starog a starog u ostatak!
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Čisto sumnjam da će kombinacija ta dva proizvođača raditi kako treba zajedno, k tome još 4 keksa.... Lijepo ti to prodaj i kupi si 2x1GB od istog prizvođača i nemoj se previše umarati sa time da ta 4 keksa prorade stabilno u duall channel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Provjeri da ti mema radi na 2T jer NF4 nece raditi sa 4 sticka istovremeno ako su latencije podesene na 1T. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|