|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
TAO vs. DAO
Može li netko pojasniti u čemu je razlika između tao i dao snimanja. Postoji li razlika u pouzdanosti ili kvaliteti zapisa. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Kod audio CD-ova? Mislim da razlike u kvaliteti nema, jedino ti svaki od tih modova omogućuje neke stvari (npr. DAO omogućuje CD Text i sl.). Ja uvijek snimam DAO načinom i ne zamaram se previše time, ali ako te zanima više, evo ti jedan link s osnovnim informacijama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Hvala igorba. Mislio sam na snimanje podataka općenito ali izgleda da je to bitno samo kod snimanja audio cd-a. Ja koristim nero express šesticu i tamo je tao defaultni način. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da se nadovežem na Igorbu, DAO ti osim CD Texta omogućuje i snimanje pjesama bez pauze od 2 s koju imaš kod TAO načina pa time možeš npr. napraviti neki veliki mix i onda ga samo podijelit na trackove. Pustiš mix i kad prva pjesma dođe do kraja, vidjet ćeš da će player prebaciti na drugu pjesmu, ali će ti reproduciranje biti kontinuirano, bez prestanka.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala domy_os |
![]() |
![]() |
![]() |