|
![]() |
#92 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
omfg koje laži na njihovom site-u. u švedskoj i nizozemskoj ove naknade se ne ubiru. tko laže, taj i krade ![]() zakon. razmišljao sam tko bi to mogao biti... naime, složio sam cijelu šemu kako nastaviti ako završim u ćuzi... ti mi dofuraš juhu, ja ti velim juzernejm i pasvrd i onda tamo pročitaš koga zvati, što objaviti i gdje postaviti bombe ![]()
![]() |
#93 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
He, he a pass i UN ispisano rezancima na podu ![]() E a sad ozbač. Čitam što kenjaju po toj stranici i to je strašno. Laž na laž, temeljeno na laži. Koje likove imamo pa to je strašno. Nema tako davno, ušao ja u raspravu s jednim muzikantom, članom ZAMP-a, baš oko ove teme. I on po meni kako ta peticija nije OK, bla, bla bla. Trebalo mi je dva sata da ga uvjerim da on, kao mladi muzičar, koji nije izdao album i ne duva glavonjama u ZAMP-u neće vidjeti ni kune od tih novaca. Ali, da ta lova ide za potporu demo bendovima, muzičku obrazovanje ekipe ili tako nešto ne bih riječi rekao. Ovako, oni stvarno misle da smo s marsa pali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Netko je pital za banner od aktivacija.mine.nu. Na www.pljacka.com.hr ima banner s logom makromikra, ali je i adresa peticije gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
ma lažu,kužite ljudi to vam je zamaskirana operacija Nahranimo Žaka Vidite i sami na slici iz članka je žak,eto ovako je to sve počelo žak je bio unosan projekt,kuće su dobivale para,neki su čak i mislili da zna pjevat,al jednoga dana su shvatili da gube više hraneći ga nego što dobivaju prodavajući njegove ispljuvke,e tada je nastao pokret poznad pod ZAMP ili u internim krugovima ŽOJ(žak oće jest) te Čak-Žak franšiza... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
http://www.net.hr/novac/page/2007/07/18/0220006.html 73 milijuna kuna..p**** im materina..ne mogu vjerovati...jaaooooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
lega mi svira u bendu koji je bolji od većine javne hrvatske scene,u životu nije praktički ništa dobio "od prokletog rokenrola" pa svejedno svira.... zampova politika je smeće...nažalost mi to financiramo |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Kad pocnu placati porez na sve svoje koncerte koje odrze u mracnim diskacim i raznim supama i to sve uredno prijave, nek se jave sa svojim zahtjevima. Ovako su samo obicni LOPOVI. @horza: a tko kaze da sve sto dolazi iz Europe ili zapada kao takvog valja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Virovitičan zbog glazbe s Interneta umalo u zatvoru Županijski sud ga je, međutim, oslobodio optužbi jer glazbu skinutu s Interneta nije namjeravao dalje prodavati ili javno emitirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ima li tko kakvu imformaciju hoče li poskupjeti mediji, HDD, USB stick, flash i sl poslije 1.1.2008 ? Kao što je to napisano tu prije skoro godinu dana .
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|