Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 14.03.2007., 21:03   #1
perodot
Premium

Datum registracije: May 2005
Ergo 525 HELP

Evo kupio sam ergo 525 i sada mi je problem da iako imam instaliran software u igri Americas Army nemogu podesiti da mi tipke služe za neš drugo jer mi on prepoznaje samo ljevu i desnu tipku a one sa strane i na mišu ništa. može neko pomoć u vezi toga

Zadnje izmijenjeno od: perodot. 16.03.2007. u 20:42.
perodot je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2007., 18:34   #2
kagjes
Premium

Datum registracije: Nov 2006
to trebas nesto poiskljucivat, pisalo ti je u nekom prijasnjem topicu, pa si malo pogledaj.
ja imam jedan drugi problem. naime mis je oke, jedino sto me zanima jest:

da li vi imate svojevrsni prazan hod na scrollu misa, tojest kad scrollat gore-dolje, da ima taj prazan hod?

drugo, kupio sam bundle sa podlogom, al meni je problem prvo sto mi podloga smrdi ko sam vrag (onaj tipicni smrad gume) a drugo je da kad mi je mis na podlozi bas i ne sljaka najbolje. na golom stolu radi perfektno.

trece, tipke na palcu, jel se i vama malcice klimaju, onak nista strasno ali da imaju hoda?

mislim mozda ga picajzlim a mozda drugi nemaju tih problema pa eto da cujem.
kagjes je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 15.06.2007., 18:50   #3
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor kagjes Pregled postova
to trebas nesto poiskljucivat, pisalo ti je u nekom prijasnjem topicu, pa si malo pogledaj.
ja imam jedan drugi problem. naime mis je oke, jedino sto me zanima jest:

da li vi imate svojevrsni prazan hod na scrollu misa, tojest kad scrollat gore-dolje, da ima taj prazan hod?

drugo, kupio sam bundle sa podlogom, al meni je problem prvo sto mi podloga smrdi ko sam vrag (onaj tipicni smrad gume) a drugo je da kad mi je mis na podlozi bas i ne sljaka najbolje. na golom stolu radi perfektno.

trece, tipke na palcu, jel se i vama malcice klimaju, onak nista strasno ali da imaju hoda?

mislim mozda ga picajzlim a mozda drugi nemaju tih problema pa eto da cujem.
Imao sam taj miš i sve tvoje navedene probleme Ja sam isto picajzla pa mi je smetalo
Veki-os je offline   Reply With Quote
Staro 15.06.2007., 20:49   #4
LUKA MX
Rakija
Moj komp

LUKA MX's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
kolko para tolko muzike...kupi mx518 pa neces imat takih problema....

LUKA MX je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2007., 10:37   #5
kagjes
Premium

da al opet, mx kosta ko 2 ergo. a nije da mi TOLKO smetaju te stvari. mis je u sustini kvalitetan
Staro 16.06.2007., 10:49   #6
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
mis je dobar kad i ako se priviknes . mene je scroll ubijao jer ga nikak nisam mogao sloziti da mi radi ko na starijim logijima i to me ubijalo ...
Router je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2007., 17:04   #7
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Ma, miš je totalno smeće. Uz već spomenute svinjarije sa scrollom i tipkama, nije mi se ni screen saver mogao upalit zbog miša, jer Ergov laser svako malo odluči da je vrijeme za promjenu pozicije kursora na ekranu. Umjesto hibernacije sam imao restart.
Dodatno, kad sam vukao mišem ravnu liniju s lijeva na desno (i obratno), kursor je svakih par centimetara poskočio za jedan pixel prema gore. Pa ti probaj nešto označit, recimo, lasom u photoshopu. Za poludit.
Nakon dva mjeseca je kotačić još počeo i škripat.

Anyway, problem sa scrollom se događa u skroll prozorima unutar drugih prozora. Ne znam dal me kužite, recimo scroll uredno radi u Firefoxu, ali u add/remove programs ima taj "prazni hod" U operi isto tako.
Genius je ispravio scroll probleme i nemogučnost namještanja tipki sa novim driverima. Ali. Ti novi driveri zauzimaju imbecilno veliku količinu memorije (nekih stotinjak megabajta uz 5 procesa) da to stvarno nema nikakvog smisla. Pa ko voli, nek izvoli. Ja sam odustao.
Staro 16.06.2007., 18:30   #8
kagjes
Premium

prazan hod o kojem ja pricam je cisto fizicke prirode, uopce nema veze sa softverom. dalje, ovo sa preskakanjem sam ja iskusio al na podlozi koja mi je dosla s misem! dakle em je smrdila, em mi je mis na njoj skakao, pa ti vidi. uglavnom podloga je odma zavrsila na tavanu, na cistom stolu mis radi bez greske i preskakanja.

sto se ostalog tice, mis radi prilicno dobro, zauzece memorije nije ni blizu 100 megi, a da je bas 5 procesa cisto sumnjam.

ne znam kad si ga ti imao, al sad vecina tih stvari vise uopce ne stoji
Staro 16.06.2007., 18:50   #9
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Di da kucnem o drvo,moj radi preko 8mj ko sat.. ..za tu cijenu..mrak miš..mx518 je ako se ne varam više nego duplo skuplji..hebi ga..gamerska populacija ne živi na Bukovcu i u Gračanima.. ..štedi se..
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 16.06.2007., 19:15   #10
ranGO
Premium
Moj komp

ranGO's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor perodot Pregled postova
Evo kupio sam ergo 525 i sada mi je problem da iako imam instaliran software u igri Americas Army nemogu podesiti da mi tipke služe za neš drugo jer mi on prepoznaje samo ljevu i desnu tipku a one sa strane i na mišu ništa. može neko pomoć u vezi toga
Imao sam i ja tavih problema, rijesenje je vrlo jednostavno

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=46545

AMD II X4 620/AC Freezer 64 pro
AsRock A785GHX
Baracuda 7200.10 250 gb
4GB DDR2 800 Patriot Viper
HD4200
Chieftec Aegis Black / Coolermaster 430W
Logitech tipkovnica/Razer Diamond Black 3G
Samsung 931bw

HP 9470m
ranGO je offline   Reply With Quote