|
![]() |
#1 |
A mighty pirate!
Datum registracije: Feb 2007
|
Street Racing(Ulično Utrkivanje)
Dakle zanima me vaše mišljenj(skeptika i obožavatelja)je li to zločin. Po meni,kao očaranom obožavatelju nije,po meni je zločim,kada bogatun težak par milijuna $ nagazi ferrarija u centru grada,ili kad dečec od svojih 18 godina pijan nagazi na gas,e to jest zločin. Ali da vas podsjetim,pravi rejseri,a ne Stupid Wannabes i ljudi koji ulaze u takve krugove jer hoće biti KUL to rade u zatvorenim ulicama daleko od grada. Eo baš sad gledam FSR(Fast and Wild Street Racing 2006) http://img329.imageshack.us/img329/2...cap0000so0.jpg Zadnje izmijenjeno od: Angelus. 13.03.2007. u 22:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa dobro koliko postova ti treba da napišeš što želiš (5 si ih otvorio). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Drugo-već je bilo par tema, mogao si potražiti malo....makar mislim da sam ih sve zatvorio zbog nekulture, psovanja i uglavnom sranja. Sve se svodi na to da postoji grupa ljudi koja je za i druga grupa koja misli da dotične treba nabit na kolac, poslat u rudnik i slično zbog ugrožavanja nevinih sudionika u prometu. Ja osobno ne vidim nekog razloga za razglabanje o tome na PCE kad postoje mjesta i na newsima i na par specijaliziranih siteova. Ostaviti ću za sada ali na prvi znak flejmanja i fajta zatvaram.
![]() |
![]() |
#4 |
A mighty pirate!
|
samo da nadodam,bilo je početno 5 linkova,a ovaj drugi i treći su tamo samo zato što kad editam,forum izbaci novi post??? ne shvaćam ali ajde,ignorirajte samo EDIT:čini se,oke je sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Meni osobno ne smeta dok se ne ugrožava sigurnost DRUGIH,tj.SLUČAJNIH prolaznika,ljudi.A za natjecatelje,uz vlastiti rizik ko voli nek izvoli |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Sto se mene tice to je oke, uostalnom meni je to i jako zanimljivo jel sam jedno vrijeme bio zaluden autima. Samo sve je oke ako se to radi kako ti kazes na odvojenim zatvorenim cestama gdje se zna da se ne ugrozavaju nesudionici. Oni koji sudjeluju znaju i prihvacaju rizik. Naravno pod street racere nespadaju likovi sa obicnim kramama u raspadu koji se hoce utrkivat na lokalnim cestama, uostalnom to ni nije cesta za tako sta. Idem gledat reprizu Dr.Housa ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Po mom SR nije zlocin nikako, da treba vise podrske pruzizi ekipi to svakako, a ne da se to brani toliko jer onda se utrkuju po cestama. Jedino sto bi trebali se drzati malo vise svojih vlastitih pravila, odnosno da auti koji se utrkuju moraju biti ili moci biti registrirani sto njih 90% ipak nije i sumnjam da su narocito sigurni uopce kada se voze po cesti jer vecinom brzo mogu ici samo po ravnom. Inace sam obozavatelj motornih vozila i utrka istih, ali SR ne volim generalno jer nije umjetnost napravit brz auto i voziti ga brzo po ravnoj cesti.
![]() |
#8 |
profesionalni pijanac
Datum registracije: Nov 2006
|
upravo to, napravit auto koje može vozit ravno po crti 402 metra, a na cesti nebi preživio par jačih okuka.Svaka čast ljudima na trudu ali bolja mi je neka kružna staza kao onaj švabski Nordschleife Nurburgring ili kako se već piše pa da se vidi malo i umijeće vožnje.
![]() |
#9 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Naravno, ja sam za, ali pod par uvjeta : 1. Na za to predviđenim natjecanjima, dakle organizirano. 2. Sa 100% registriranim autima. Ruku na srce, baš me zanima koliko ljudi od njih imaju registrirane aute,sa onim što su modali.
![]() |
#10 |
A mighty pirate!
|
nema većina radi murije,ja neznam kako je u hrv,al npr Švedska.doživotno ukinuta vozačka texas-6 mj zatvora,taplijenjen auto,novčana kazna pa si ti misli,a kazna za auto pod isteklim regama je 300 kn EDIT:da ne govorimo da za Drag,tj Pi**nje po ravnoj cesti trebaju dobri refleksi i dobro poznavanje okretajnih momenata svoga autam,ili jednostavnije,SHIFT LAMPICA ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Nek se ekipa utrkuje, ali na za to predvidjenom mjestu. Ne mora bit organiziran event, nego se jednostavno skupi ekipica neku vecer i to je to. Bandic lako moze povuc pol km asfalta recimo kod getroa novi ZG pa se sastajte i utrkujte! Super! Bolje nego da se negdje opijate i pucate drugima u glavu! ![]() No nemrem smislit one ulicne trkace koji nocu divljaju po npr. zelenom valu... Bas me briga za njih no 100% budu nekog neduznog udesili... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
A mighty pirate!
|
gle citiram lika iz 2 fast 2 real for hollywood "it's not the racers that you need to worry about,it's tha fools man,the young idiots rading 160 miles per hour on highways,ramming traffics,the drunk morrons who like to party" recimo da je to citat,nije potpuno točno [quote]Zato postoji EA Games i Need For Speed Underground serijal! Nemreš poginut, a najgori scenario je da bu te guzica boljela od sjedenja pred kompom [\quote] neću reč da je glupo,jer bih te vrijeđao tada,a to mi nije u cilju,imaš svoje mišljenje,tako i treba,ali gle,kad si bio mali(osim ak si feget,hahaha)jesi reko "tata ja sanjam da vozim u nfsu kad budem veliki" il si reko "tata ja hoću vozit auto kad budem veliki" nfs je zarazno zabavan,ali igra,nikada neće biti stvarnost,pogotovo ne 1000 konjska stvarnost |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|