|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
antec 3700bqe modding
odlucio sam malo srediti stari komp kojeg imam vec duze vrijeme.. barton 2600+ asus a7n8x deluxe 2 x kingmax 512mb 466mhz napajanje antec 350sl (tako nes, dolazi s kucistem) leadtek gf6600 gt agp pioneer 110d mx518 logitech internet navigator se uglavnom kuciste je poznato antec slk3700bqe a modovi koje radim nisu sminka (neki jesu) nego stvari koje su "korisne" (za tisinu/performanse) haha uglavnom, najvise me mucilo napajanje jer je skupa s bartonom i zatvorenom stranicom + 4 diska u kucistu postalo dosta vruce pa je ventilator ubrzao (80mm na 2000-2500rpm) i postao prebucan.. i tako je sve pocelo........ popis modova: napajanje: 1. zamjenjen antec ventilator, stavljen ys tech, (ako bude problema, ide sharkoon silent eagle ili xilence unutra) 2. savijene ulazne resetke za bolji protok zraka (onih par resetki sa lijeve i desne strane napajanja sam zatvorio duct tape-om) ![]() 3. sve skupa montirano na sharkoonov silikonski atx psu "silencer" (bumo vidli kolko je silencer) 4. zasleevano sve osim sata konektora jer ih nemogu skinut (a niti netrebaju mi) ![]() 5. zamjenjeni molex konektori u crne vantec-ove 6. ostali bijeli konektori pofarbani u crno ![]() kuciste: 1. rupa sa gornje strane ![]() 2. duct do napajanja sa spuzvom ![]() ![]() ![]() 2. odrezani fan grill-ovi (prednji i zadnji) ![]() ![]() 3. zamjenjene led diode u crvene 4. zatvorene sve rupe sa prednje strana kucista kartonom (ostavljene samo nuzne rupice za stavit masku i mjesto za ventilator (tako da je protok jasno definiran) ![]() 5. povecana rupa sa donje strane prednje maske (za bolji protok) Zadnje izmijenjeno od: SilentException. 14.03.2007. u 12:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
6. cable management ![]() maticna/proc: 1. big typhoon + copper shim! 2. zalman na nb-u graficka: 1. zalman vf700cu (modati cu ga sa xilence ili silent eagle cim dodjem sa cebita) 2. ram heatsinkovi isturpijani i montirani sa tankim slojem as5 + zalmanovim ljepilom ![]() diskovi 1. montirani u lastiku ![]() uglavnom, as5 je di got moze biti... ventilatori su scythe s-flex e (1200rpm), montirani sa onim anti vibracijskim gumicama, spojeni na akasa 4 fan kontroler.. BT vent i zalman vent su isto tako spojeni na isti kontroler.. postavljena su i tri "termometra" za akasu.. jedan u napajanju, jedan na procu, jedan na chipsetu.. ![]() uglavnom ovo je plan, dosta stvari je vec napravljeno... neke jos cekaju... ali bit ce, bit ce nadam se ugodnom iznenadjenju kad ponovo upalim ovaj komp a i nadam se da ce ovaj thread i dati ideje za vas komp uglavnom, kritike su dobrodosle, znam da uvjek ima mjesta poboljšanju hehe Zadnje izmijenjeno od: SilentException. 14.03.2007. u 13:17. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() vidjet ces sta sam stavio gore, na rupu, super izgleda ![]() uglavnom.. sad jace cujem monitor od kompa lol (crt, cuje se neko zujanje unutra, nisam to prije ni primjetio) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|