|
![]() |
#31 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Šus nogom je jedna od zabavnijih stvari u igri ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Šutanje je zakon ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ima dosta combo-poteza sa kojima kolješ sve živo kako dižeš lvl, onda dosta ljudi zaboravlja koristiti magiju u kombinaciji sa oružjem :-)
![]() |
#34 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
čemu ubijanje kad nema exp od protivnika? ubijao sam one koje sam morao da dođem do nekog itema ili da prođem putem ali inaće je nepotrebno magije su lijepe i orginalne (tj izvođenje je orginalno - vatreni/ledeni prsti) ali ih je premalo, a combo potezi su dobri i opet ih je premalo u igri je svega osim grafike premalo
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
mislim igra je ok za ubit malo sat dva....neki su ju čak malo uspoređivali sa oblivionom, moram prizna da sam i ja kada sam prvi puta vidio filmice na youtubu, ali se niti u kojem djelom ne može uspoređivati sa oblivionom. Eventualno malo s tematikom, ali orižija, magije, itemi, ma nije ni za usporedbu. da ne govorim koliko je igra linearna. neke stvari su zanimljive, pogotovo krvave bitke kad se adrenalin nabije i neki nivoi...leglo spydera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Multiplayer nisam igral. I normalno da igra nebre uspoređivati s oblivionom kad to niti nije isti žanr baš, ovo je ipak više FPS, vuče malo na RPG, al to čisto zbog inventorija takvog i oružja, štiteva, armora...
![]() |
#38 |
Premium
|
Prešel sam evo pre 5 min. Dobra je igra meni fest. Za sad znam 2 završetka. Još ih ima: Da se ne okupaš onoj crkvi, da ne spasiš Leannu. Sam kaj su mogli još nekaj na kraj staviti, a ne, staviš Skull of Shadows na oltar i gotovo.
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto, oživaljavam stari thread, ali zapeo sam u ovoj igri. Pomoću konzole sam želio vidjeti koja sve još oružja postoje, počeo trpati sve dok nisam došao do točke gdje je igra počela raditi grozno trzavo. S jedno 100+ fps pala na 5-6. Postoji li neko rješenje za moj prob? hvala na pomoći Zadnje izmijenjeno od: Amepshi. 07.03.2009. u 22:46. Razlog: nepismen sam - izmijenio pravopis |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|