|
![]() |
#31 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Ili je nešto drugo i opet -> ![]() Vidim na netu ljudi zapeli korak dalje al ne kao ja na početku. ![]() Probao i sa onim koji si mi poslao i neće uvijek ista greška, nemam više ideja, selio po USB slotovima i niš.
EDIT: Probao i na laptopu al ni tamo neće, e sad stalno mi se javlja USB Flash drivers, ali ih nemože instalirat ni sa CDa od moba ni sa skinutih sa neta. Ili je mob u pitanju --> ![]() Ili je nešto drugo i opet -> ![]() Vidim na netu ljudi zapeli korak dalje al ne kao ja na početku. ![]()
žmnpp Zadnje izmijenjeno od: buljo. 08.03.2007. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
|
e onda fakat ne znam kaj mu je da ga neće prepoznat probaj se regat na neki od ovih foruma pa pitaj ekipu - možda je netko imao sličnih iskustava http://www.topsony.com/foro/forumdisplay.php?f=28 http://myforum.lasyk.net/usercp.php http://forums.se-nse.net/index.php?act=idx
![]() |
#33 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() |
#34 |
Strichek Moderator
|
Evo sredio sam stvar je bila u USB Flash driverima koje nisam imao ni sa onim driverima koje sam skinuo sa neta ni koji dolaze na CDu. E sad kak da skinem neke gluposti sa njihove stranice? Wolv kak si ti došao do toga?
![]() |
#35 |
Strichek Moderator
|
![]() |
#36 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
sa topsony-a gamad nista neda da se skine bez registracije. DA reci cu da su gamad jer su sve sto imaju za dl stavili useri po forumima... e ovako ja sam proveo noci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#37 |
bycod
|
E ovako ja cu se ravnati prema wolvovom drugom nacinu flashanja dakle da ponovimo. PRVO skinete sa ovoga linka far manager, xs i cid. http://www.sendspace.com/file/p09mi5 i onda krecete od ovoga posta http://forum.pcekspert.com/showpost....9&postcount=18 nadalje za kameru \ifs\settings\camera evo link sa drajverima za kameru svi su u jednom fajlu al su razvrstani skuziti cete. http://www.rogepost.com/n/6192426544 4.5 su defoltni drajveri od w810i i mogu reci da su govno kamera je prelosa tj toliko je losa da kada sam ju ja prvi put upalio mislio sam da mi je mob u banani. ovaj drajver se nalazi ovdje ako slucajno iz nekog mazohistickog razloga ga pozelite staviti natrag ![]() 5.3 zuzav1 ovaj drajver je preradjen daje sliku bolju po subjektivnoj procjeni (ima manje noisa za 20%) plus sto su manje slike nisu pola mb vec su oko na 350kb je da meni nista neznaci velicina vec kvaliteta al ajde. JA koristim ove jer mi se cine za nijansu boljima od 5.6 5.6 heja ili tak netko ga je preradio neznam ime. uglavnom odlike ovoga drajvera su isto smanjena velicina slika (na mom w810 ima mrvicu vise noisa) ovo je vise manje sve subjektivno tako da probajte i njega. ima 16x zoom sto je da je digitalni al cete puno bolje vidjeti susjedin dekolte ![]() 8.53 Supercam by changrong kao sto ime samo kaze ovo su THE drajveri (kakve je i mutavi SE mogao napraviti da se potrudio) ovo su alfa i omega drajvera ALI postoji caka oni od vasega mobitela naprave pravi fotic, da dobro ste culi pravi fotic imate ponudjene mogucnosti landscape, sport, night uglavnom jedno 6 modova. slika je jako dobra puno bolja od sva tri ponudjena drajvera i toplo preporucujem svima. e sada ja ih nekoristim jer ja necu deset stavki itd ja samo ocu izvaditi mob van i slikati a ne namjestati ga. ovo je kratki opis kako drajver radi. New features list: Support 8 Scences: 1.0 normal,1.1 Portrait,1.2 Landscape,1.3 Nightportrait,1.4 Nightscene,1.5 sports,1.6 Beach/snow, 1.7 Document,1.8 Manual Exposure Scence. EnhanceNight Shot: Rewriting the night exposed procedure, which uses a long exposure and low ISO to obtain best quality. 16x linear zoom: 16x smoothly Zoom for Day mode,normal zoom at Night mode. Automatic Exposure lock: half press the shutter button for lock AE. How to used? Linear zoom: Macro on,Night off, Press zoom key to change. Normal Zoom: Macro on,night on,Press zoom key to change. change Scences: Macro off,Press zoom key to change. EnhanceNight Shot: Just only turn night on, this is automatic work. Automatic Exposure lock: half press the shutter button for lock AE, move to subject,press shutter. Manual Exposure Scence: turn night on,change EV for exposure time. Best use of tripod prevent jitter. to bi bila moja prica o cam drajverima (btw ako netko nadje bilo koji drajver da nije od ova 4 odma mi ga dati ![]() za zvuk \ifs\settings\acoustic evo link za zvuk tj za pojacavan http://www.rogepost.com/n/8635333137je istoga. e sada postoji jos par verzija ali svi govore da je ova najbolja a ja sam greskom pobrisao jos dvije ver. uglavnom ja koristim ovu i zadovoljan sam zvuk je glasniji za nekih 15%. nadalje ovo je drajver koji bi morao pasati na w800, k750 i w810 tako da probajte. NARAVNO BACKUP SVIH SOUNDOVA IZ ACUSTIC FOLDERA PRVO. stisnete shift i samo strelicu prema dolje oznacite ih sve i copy u neki folder. mjenjanje skinova za mediaplayer \tpa\system\multimedia\mp ja sam imao problema sa ovime tako da ovo radite na svoju ruku zna player biti nestabilan stoga tko voli nek izvoli. Dolazimo do zanimljivog djela za voajere (za zlobnike nisam takav jako ![]() tpa/preset/system/sound i.e. camerafocus.3gp, camerashutter.3gp e ovdje se nalaze cam drajveri za zvuk (tko bi reko jel) e to su oni zvukovi kada slikate dakle prvi je onaj fokus kada se kamera "fokusira" a drugi je shutter noise. Jelda kako je nervirajuce kada ocete tako dobru tre.. sliku uslikati i onda se cuje e ovo promjenite i vise se necuje . Daklem sa farmanagerom dodjete do foldera di cete vidjeti ovo i zamjenite sa ovim fajlovima (koje sam ja napravio bravo ja ! ![]() Evo link http://www.rogepost.com/n/2024166994 i da u izborniku od kamere izaberete shutter noise 4 taj je necujan jel . Ovo bi moralo raditi i na k750 samo zamjenite ime ovoga fajla sa originalnim svojim mislim da se zove samo camerashutternoise tako da mozete imati i necujan k750. Da napomenem sve radite sami ak nes zaje... mozete to ispraviti. u najgoru ruku cete morati dati 70kn za flesh moba kod nekoga ![]() Prvi puta kada sam flashao w810 mi je trebalo 40min a treci put 10 min sa time da sam mjenjao sve zivo. Nadalje za ovaj drugi nacin flashanja baterija NETREBA biti puna ja sam radio sa bat na 10% ![]() Evo nadam se da sam pomogao jer sam ove fajlove trazio jedno 3 dana na 5 foruma ![]() Nadalje ako netko ima problema sa prepoznavanjem moba to je 90% do usb drajvera ako nece nikako samo spojite mob sa usbom zgasen jel. skinite update aplikaciju sa ovoga linka www.sonyericsson.com update software (jer sada ocito neradi govno od stranice pa nemrem dati tocan link) I on ce automatski sa neta povuci usb drajvere i instaliti ih (ja sam tako napravio i sve fercera) Evo da se pohvalim malo sada imam w810 koji nema zvuk slikanja, a ima bolje slike i manje slike. Glasniji je od normalnoga sa vise ljepsih menija. Ja sam zadovoljan. I da tnx wolvu sto me uputio di da kopam ![]() p.s. imam neki custom pack za k750 koji bi navodno trebao biti jaaako dobar ali ja to nemrem isprobati ako netko ima zelje i znanja da proba (hy brunoRV ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Codiac. 11.03.2007. u 03:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Moderator
|
mjenjaje skinova media playera nebi preporučio jer je dosta ljudi imalo probleme nakon što su prčkali po skinovima. Pa, osim ako baš morate, nebi dirao taj dio (kao što je već i kolega Codiac rekao) ![]() BTW: cod ako imaju CID49 onda moraju prvo flashat onaj lažni ''razbijeni'' main file kako bi mogli raditi sa FarManagerom ![]()
![]() |
#40 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
vidio sam da si dosta opisao- ali na ovoj stranici http://sek750i.pl/administrator/comp...,select/id,17/ sam ih našao mali milijun pa da dam link. još jednom kažem neznam koje si opiso ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
bycod
|
candy man svaka cast ![]() ![]() nego wolv da moraju pratiti prvo tvoje korake iz drugoga fleshanja dakle prvo razbijeni flash onda prckat po mobu pa origigi flash ![]()
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
registracije je besplatna. ajd ak buš imo vremena regaj se i skini pa daj pack na rapidshare. ako hočeš naravno. ja bi rado ali imam dial-up a i u tri imam tekmu pa nebi stigo |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
bycod
|
probao sam sharp kameru i jedino sto sam vidio naspram zuza-e drajvera je ta da ima manje noisa za nekih 5% ali da puuuuno duze sprema sliku nekih 2sec duze i da bas i nije drajver podesen. e da skinuo sam i 16x zoom to je modan 8.52 i losiji je od supercam 8.53 Nego fleshao sam frendu sve isto kao i sebi i on nema vise hrv izbornika !!! A sve je isto istom procedurom sam fleshao njegovoga i svoga i on je izgubio izbornik... Dali netko zna di se nalaze ti izbornici na drugim jezicima? Ja cu probati naci al da pitam i ovdje
![]() |
#44 |
bycod
|
Evo kako uninstalirati usb flash drajvere od w810/800 k750 1- Open \windows\system32\drivers 2- Delete all of this file: Windows\System32\drivers\ggsemc.sys Windows\System32\drivers\ggsemc.inf Windows\System32\drivers\EPIUSB.SYS Windows\System32\drivers\EPIUSB.INF Windows\System32\drivers\ftlund.sys Windows\System32\drivers\ftser2k.sys Windows\System32\drivers\ftdibus.sys Windows\System32\drivers\FTSERIAL.SYS Windows\System32\drivers\FTSENUM.SYS Windows\System32\ftserui2.dll Windows\System32\ftserui.dll NOTE: May be you will not find all the files. 3- Restart the PC 4- Download USB Flash drivers 5- After the download, extract the files in an accessible folder. 6- Turn off the phone. 7- Plug the USB cable ONLY in your PC. 8- Press, and pressing the C key in the phone. 9- Now, connect the cable to your phone.
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
mozda ce ovo pitanje zvucat glupo,ali vridi pokusat ![]() kod fleshanja moba,da li gubim poruke,slike,igre,teme,i ostale pizdarije s moba ili je to isto kao i kod SE update servicea,kad se samo "driveri" od moba mijnenjaju.. ![]() inace,radi se o W810i |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Moderator
|
ovisi kaj flashas ako flashas cijeli firmware gubiš sve kaj ti nije na mem sticku ili SIM kartici a ako samo nadograđuješ tipa drivere, flash izbornike i slično ne gubiš ništa, tj nebi smio niš izgubit
![]() |
#47 |
bycod
|
ukratko ak pratis wolvov guide nebi smio nista izgubiti.. IAKO sam ja svoj fleshao jedno bar 30 puta ![]() ![]() Ak netko zna kak stavljati te jezike u phone slobodno neka napise ![]()
![]() |
#48 |
Premium
|
mislim da imam problem ![]() ![]() stavia san mob da mi flasha supercam drivere dok san ja bia u skoli,kad san dosa(nakon 7satu,on se nije maka s mista)..pogleda san report od xs++ i kaze ovako; Ready for operation! 00:17:26| +++ Sending CS_LOADER... 00:17:26| Sending loaders\db2010_cid49red_cs_r5a.bin... 00:17:28| This is a CHIPSELECT loader 00:17:28| Activating loader... 00:17:28| Activating GDFS... 00:17:53| Checking if loader is unlocked... 00:17:53| This loader is LOCKED (errorcode=30) 00:17:53| ***** Auth startup (cmd 05-50) 00:17:53| ***** AuthA (cmd 05-42) hacking 00:18:05| Try #1000 and counting... 00:18:17| Try #2000 and counting... 00:18:29| Try #3000 and counting... 00:18:42| Try #4000 and counting... 00:18:44| ...4201 00:18:44| Matches: 0:0003947, 1:000253, 2:0001, 3:0 00:18:44| Totals : 0:0003947, 1:000253, 2:0001, 3:0 00:18:44| Theory : 0:0003938, 1:000261, 2:0001, 3:0 00:18:44| ***** Reset (cmd 01-0C) i tako ponavlja u vec 7 sati...do cega moze bit?mob nije brandiran,kupljen je u "svercera" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Eh sve divno krasno, ja sam sebi htjeo stavit firmware od W800 na moj K750, pa sam poludio kad sam skuzio da su svi tutori za CID49 mobove a moj je CID36 ![]() E i da netko je spomenuo skinove za Media Player, NEMOJTE to mjenjat, ja sam si promijenio i sad nekad nekad mi se skin sam od sebe vrati na defaultni i kad uslikam sliku odmah izadje u meni i nesnimi ju, sve to dok ne ugasim mob i upalim ga ponovno kada opet sve radi neko vrijeme.
![]() |
#50 |
Moderator
|
@rams za skinove je rečeno da se NE-mjenjaju jer znaju radit probleme za CID36 sve radiš FarManagerom kao što sam opisao samo što ne moraš prvo flashat onaj lažni main jer FarManager već ima u sebi kodove za CID36 pa nema potrebe za razbijanjem koda. @početnik vidim da nisi dobro pročitao moj prvi post o tome na koji način XS++ radi to je normalno...on alternira kod dok ne pogodi pravi, to ponekad traje 30min ponekad par sati Zato odi flashat drugom metodom koju sam kasnije opisao
![]() |
#51 |
bycod
|
pocetnik idi drugom metodom em je lakse em je brze i em zavrsis sve to oces u 10min ; ![]()
![]() |
#52 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Wolv nisam se ja dobro izrazio, nisam ja mjenjao skin po ovome sto tu pise, ja sam to jos prije radio, i menije mjenjao i sve, onda jos nisam znao (a nije pisalo) da moze zahebavati ako se skin MPu mjenja, no nema veze ![]() Cim napravim reinstal windoza budem nabacio w800 firm gore pa ce sve biti u redu ![]()
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Ja danas nabasao na ovu temu jer sam tražil nešto za moj W810 pa reko da se poigram s ovim jer mi se sviđaju flash izbornici, a i kamera je bez dovoljno svijetla banana i zapeo sam odmah na početku, tj. nemogu sve skinut (skinuo sam XS++ v1.2 pomoću linka s prvog posta, drivere za kameru i drivere za zvuk) : 1. citat "PRVO skinete sa ovoga linka far manager, xs i cid." http://www.sendspace.com/file/p09mi5 Na ovom linku nema više niš, izbaci mi poruku: This file was available for a limited period of time and has now been deleted... 2. citat "A pravi Main možete skinuti odavde http://www.topsony.com/foro/cmps_ind...page=Firmwares ili baš za W810" http://www.topsony.com/foro/local_links.php?catid=44 I ovi lnkovi su frulica, čak i kad se registriram i kliknem na download link izbaci mi da imam Restricted access bla bla... Znači fali mi FarMenager sa editiranim Plugin folderom, lažni main .ssw file za W810 i pravi Main file (koji je kod mene R4DB005). Ja bi molio ako netko može stavit opet funkcionalne linkove do tih stvari ili uploadat ih na net, jer bi ja svoj mob htio malo pomladit.
![]() |
#54 |
bycod
|
moze ![]() evo prvi link je far sa dva sefpa http://www.rogepost.com/n/6959266081 drugi link je cid http://www.rogepost.com/n/8282170759
![]() |
#55 |
Premium
|
opet problemi ![]() pomocu xs++ san stavia drivere za zvuk i kameru(8.53),sve super,mob radi,bla bla ![]() ![]() pa ako moze mala pomoc,bia bi zahvalan.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Nisam išao s XS++-om niš poduzimat dok se ne uvjerim jel mi Far menager radi kak se spada, međutim NE radi, neznam jesam ga dobroi nstaliral tj, podesil za rad s mojim W810: Prvo pokrenem Farmanager170.exe za install, zatim u Plugins dir odzipam prvo SEFP010044.zip, pa sefp010051.rar (kad me pita za overwrite kliknem YES). pa onda iz cod49_4_alpha\SEFP foldera kopiram sve isto u taj PLugins\SEFP folder i na kraju pokrenem sefp0.10.0.51patch.exe. ![]() Pokrenem Far manager, kliknem F11, odaberem SEFP 0.10.0.51 i onda mi baci crveni prozor: Plugin call error Exception occured "Unknown exception" bla bla C:\...\sefp.dll The plugin wil be unloaded pa još jedan i izbaci me iz FAR managera! Vjerojatno negdje griješim, ali GDJE? Jesam još koji međukorak ispustil ili našto obrnuto stavio? ![]() Napominjem da s XS++ još nisam prije toga niš delal i imam instalirane USB flash drivere pomoću SE update service-a.
Beer is proof that God loves us and wants us to be happy. Zadnje izmijenjeno od: Vectroman. 18.03.2007. u 22:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Kakve to veze ima, odkud Far manager zna jesam li flashal mob preko XS++ lažnim fileom kad ova faza koja mene muči dolazi prije spajanja moba i Far managera. Znači ono F11, odaberem SEFP 0.10.0.51 i onda mi baci crveni prozor, nisam još ni spojio mob. Hoću reć da mi far manger kao takav ne radi kak se spada! Prvotno je Wolwerine dao link za Far menager editiran za korištenje uz CID49, http://www.sendspace.com/file/p09mi5 ali na tome linku nema niš, pa mi je Codiac postal opet taj program (hvala mu na trudu), al trebam ga editirat "na žgance", a tu sam fulal izgleda ili nešto još fali.
![]() |
#59 |
Premium
|
mislim da nisi patchira farmenager...udi u "Far\Plugins\SEFP\" tu ces nac sefp0.10.0.51patch.exe----pokreni ga,i samo stinsi "do it"...msilim da bi to trebalo rijesit problem.. btw:sorry sta san ti gore napisa da prvo trebas flashat preko XS++,nisan u pocetku skuzia u cemu je problem... EDIT:naravno,patchiraj dok farmanager nije upaljen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
![]() Prijatelju, evo citirat ću sam sebe 3 posta iznad: "Prvo pokrenem Farmanager170.exe za install, zatim u Plugins dir odzipam prvo SEFP010044.zip, pa sefp010051.rar (kad me pita za overwrite kliknem YES). pa onda iz cod49_4_alpha\SEFP foldera kopiram sve isto u taj PLugins\SEFP folder i na kraju pokrenem sefp0.10.0.51patch.exe."
![]() |
|
|