|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2004
|
Motorola L7 i micro SD 512mb problem
eto , kupio sam SanDisov-u memorijsku karticu od 512 mb , te ju stavio u mobitel.. 1. korak : krenem pod podešenja 2. korak status telefona 3. korak uređaji za memoriju 4.korak pise "kartica - NEFORMATIRANO" 5.korak stisnem da se formatira jer mi pod detalje pise da je zauzeto svih 512 mb-a , ali je kupljeno u ducanu i trebala bi kartica bit prazna 6.korak stisnem OK za formatiranje 7.korak pise da je formatiranje gotovo ali sve je po starom , opet kad kliknem na mem. karticu opet me pita za formatiranje i nikad se ne izbrise , uvijek je 512 mb iskoristeno i neznam kako da ih obrisem da li je neko imao problema stim i kako da rijeshim taj slucaj ? , molim pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Poznati problem, nisu sve sd kartice istih latencija te ne pašu na sve telefone. Ja sam na nokiji imao probleme sa apacerovim, a čuo sam da i MS ove rade probleme. Dok sad od Patriota super radi. Jednostavno sam 2 kartice spalio ( dakle odnesi ih pod garancijju), nisu se dale formatirat ni na kompjuteru i tražile su fat 16 i onda od gige prepoznale samo 200mb te onda i 0. Ali sve je to stvar do proizvođača... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
stavi na mob zadnju flash i flex verziju mislim da ti mob nece ocitat a sa softom bi trebal podrzavat vise me kartica pogotovo te sandiskove mozda monster pack ubacit?
![]() |
#4 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
skines p2k drajver instaliras http://rapidshare.com/files/19440348/mob.rar.html zatim skines rsd lite http://rapidshare.com/files/10272444/RSD_LITE_3_1.rar a sad za flash verzije i flex za l7 nisam siguran malo proguglaj sigurno ce nesto izbacit edit: zaboravio napisat kaj da radis ![]() ugl dok to sve sredis stisnes start i on ce sam dalje obavit sve iz moba ti se brise(slika muzika video)
![]() |
#8 |
Premium
|
aha... ako imas kabel od digitalca isto pase a flesahnej preko bt-a uf nebi se bas usudio mislim da ti se ob tak s***e bez problema nije stabilno ni s kablom previse a kam prek bt-a
![]() |
#9 |
Banned
|
hmmm... sad sam u nedoumici , nemam uopce iskustva s time i nie mi bas do za***ancije , mob sam dobio za rodjendan i nebi htio da si ga s***em , sta mislite , dal bi to mogli izvest u nekom centru , npr. hami ili tak nes , mislim da mi stave najnoviji software (flex i to )??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
naravno da se moze al ak nemas garanciju morat ces platit ~100kn
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
ovako ja ti ga flasham , odbrandiram, i otključam za samo 60 kn ako platiš slanje poštarine meni i nazad ali gubiš garanciju kao i svakog unlockera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|