|
|||||||||||
|
|
#2 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kojeg 3dmarka? 2003? Koji ti je ostatak konfe? |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#4 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja na toj istoj imam 93.71 i super rade. 3Dmark 2003 daje 17269, a clockana daje 21049 Na prvoj konfi u sigu...I vise nego OK. Moja sa ovim bakrenim Zalmanom dolazi i do 70° u full loadu, clockana naravno i bez nekog propuha po njoj Sa stock coolerom je prelazila i 90° ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.techpowerup.com/atitool/ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
koliko je uopće pouzdana procjena atitoolsa jer kad sam imao 6600gt i clockao preko collbitsa npr kad bi stavio na automatic detect izbacilo bi 575 1170 što i nije bilo baš pouzdano jer jezgra ni u ludilu nije htijela na tu frekvu dok je mema uredno išla prek1200 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 | |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
meni leadtekovom 7900 gs ide bez problema na 600/1600, vrtila mi je onu cupavu kocku (ati tool)bez greske na 620/1700 ali ne jako dugo jer su pocele malo temperature skakati nisam htio vise jer ipak imam njezin stock hladnjaka stock hladnjak odlican, ne cuje ga se tako da nemoj tako napadati, leadtek je odlican i jos ti zauzme samo jedan utor na maticnoj zbog malog hladnjaka |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj: