|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Preporuka za snimač...
Imam Samsunga TS-H552B, koma od snimača i totalno nevalja, zato cu najvjerovatnije kupiti novi pa me zanima sto uzeti, meni je za oko najvise zapeo ovaj BenQ, kakav je on? Ako nevalja sto uzeti, i ako nebude dostupan, kakvi su Asusi?
![]() |
#2 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
DVD±RW PIONEER DVR-111D
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
|
Malo napiši na koji način misliš koristiti snimač, tj. što ti je kod njega najbitnije s obzirom na tvoje potrebe: kvaliteta snimanja, brzina snimanja, brzina čitanja, tišina, skeniranje kvalitete, ripanje DVD video diskova... sve od navedenog, zatim kakve obično medije koristiš (+ ili -, kvalitetne tipa Verbatim ili što ti dođe pod ruku). Napiši što ti je od ovoga najbitnije pa ćemo ti lakše nešto preporučiti. Inače, taj BenQ je dobar snimač, ni u čemu posebno ne briljira ali je u svemu vrlo dobar pa se može reći da je najbolji all-round snimač. Samo, nekako mi se čini da je on u cjeniku jer su ga zaboravili obrisati odande. To je model star više od godinu i pol i mislim da ga nema za kupiti više... naravno, možda griješim, pa prvo provjeri imaju li ga stvarno, a ako nemaju preporučit ćemo ti već nešto drugo ![]()
![]() |
#4 |
80286
|
Pa kvaliteta snimanja bi mi bila na prvom mjestu, dakle brzina moze i biti 8x, nije mi problem pricekati 7-8 minuta za snimanje jednog medija samo da znam da je dobro snimljen, trenutni Samsung je prokuvo i svaki DVD medij snimi do 3x % i zastruze nesto u njemu i shebe medij. Ako je to stari model, sto bi ti preporucio do nekih cirka 300 kn?
![]() |
#7 |
Moderator
|
Ako je kvaliteta na prvom mjestu (i ako imaš uz to još jedan optički pogon za čitanje), onda ti je najbolje uzeti LG (H12, H42, H22) ili Pioneer (111, 111D; izašla je i nova serija 112, ali nema još dovoljno iskustava s njom da bi ti ju mogao preporučiti).
![]() |
#9 |
80286
|
Samo nesto kratko jer na linksu nema opisa, a nigdje nemogu naci nista konkretno, dali ovaj LG H12 ima Lightscribe?
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
H12L ima, H12N nema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
80286
|
Evo samo da kazem, nije bilo na lageru LGa i Pioneera,pa sam uzeo SonyNec Optiarc AD-7170A, na ovom linku su sluzbene specifikacije, a moj dojam je prilicno dobar, snimac dosta tiho snima na brzinama do 12, na 16 je tek nesto bucniji, a 18x nisam isprobao jos. Bucniji je tek pri citanju medija. Moja preporuka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|