|
![]() |
#1 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Z-cyber mp4 Zling grammy player
dakle imam ovo cudo doma , al nikako nemogu skuzit di i kak se puni . dobio sam samo slusalice i uredaj , jeli. ima utor mini usb , to sam probo ustekat , al kaze battery low i nakratko se spoji na komp i odma se odsteka (therefore , ne puni se prek usba ![]() ima jos utore/tipke MIC , RESET . HOLD , AV IN , TV OUT , i nekakav polukrug u kojem je ravna kratka crtica ... jel tam ide punjac ? koji uopce ? nema utora za eventaualno aaa baterije , pregledo sam sve. brijem si da ima neku integriranu bateriju , jel dok je jso radio dost dugo ej izdrazačla ta neka baterija koju koristi , a buduci da je ekran u boji isve , brijem da bi AAA baterija brzo riknula. eto. i da , GOOGLO sAM PRIJE POSTAVLJANJA PITANJA ![]() aperntli z-cyber i nije bas veri fejms ![]() neam pojma , pomoc dobrodosla :mad: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
prilično sam siguran da se puni preko usb-a, samo možda ne ide automatski kad spojiš, pa pogledaj dali ima koja sklopkica koja ga prebacuje u charging mod rada, jel koliko vidim uopće se ne dobije neki punjač sa time
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
lepi
|
bojim se da nejde tak , al probacu jos . nema nikakve sklopke , znam na kaj mislis .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lepi
|
e ekipo ja jos uvijek nisam skuzio kak se puni doticni mp4 player.. ajd bar jel ima nek oda mu se takva naprava neka puni prek adaptera , da mi kaze na kolko volti ? ono 3 4,5 6 7,5 9 10,5 12 ? nes od tog mora bit . a bojim se ic metodom poksuaja i pogresaka da ne zgori jel ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
jel ga možeš malo uslikat tamo di su ti konektori i opčenito, slike na netu su šugave skroz
![]() |
#6 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Piše u manualu da koristi 5v ac adapter. Nađi utor u koji ga trebaš ubost, skoči do čipoteke i kupi punjač koji odgovara. Inače uputstva sam skinuo ovdje.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
lepi
|
Citiraj:
a jesam ![]() Nisam ot vidio prije , a googlo sam , fakat jesam.. znaci 5v a ... lol koja voltaza , ja sam mislio da su standardi 3 - 4,5- 6 - 7,5 - 9 i tak , a oni 5 .. Al tebi fala u svakom slcuaju , i svim drugima koji su htjeli pomoć ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
može koja informacija iz prve ruke? planiram kupiti neki mp4 player a ovaj Z-Cyber Zling Grammy opako izgleda. ima li ko iskustva s njime? kakav je dojam, slika, koliko drži baterija? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|