Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.01.2007., 16:04   #751
trpi
Guest

Citiraj:
Autor SniperWolf Pregled postova
Što ispočetka? Nemislis valjda killat lika
kaj ne pa tek sam na 10lv dođem do toga za 2-3h: roller :
idem napravit, ranger/monk: cheers2
  Reply With Quote
Staro 28.01.2007., 12:47   #752
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Ma moj ele ima saversenu obranu iprobano i u pvp i pve
Samo stavio 2 enchantmenta od dervisha +6 regen, i +24 armor i na miru sam

Imam 3 lika koja su zavrsila NF warrior,Dervish, i Ele ali ele mi je daleko najdrazi,pa onda Dervish i tek onda Warrior

Jos samo da nabavim Fractions da mogu poslati Warriora u UW na farmanje , sa E/Me mi je tlaka ici u UW i neide mi bas najbolje
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 29.01.2007., 13:04   #753
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
U factionsu se do uw dodje dosta brzo, dok u nf bas i ne, chantry of secrets je daleko =|

ja mislim nabacit nekakav 2man uw trapping ( sa woo-om ) nisam vec dugo .. nego lol, jucer idemo capirat echo u kurzickom teritoriju, i zakoljem bossa i skuzim da sam r/mo : bonker : i lik droppa green item sve sa henchiesima i woo-om, nakon toga promjenim profesiju i idem opet po bossa i opet green item dao sam covijeku 1 da bude fer..
Staro 30.01.2007., 13:19   #754
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
da... čini se da pada druga profesija.... i je, ranger mise isto čini ok... kakvo je njihovo hilanje? ak je ok uzimam ranger/monk i ispočetka...
Ele nije tu da sam sebe hila nego radi nered po protivnicima ili da štiti svoj tim kao earth warder. Završi igru s eleom prvo i pohvataj elitne skillove. Također na Wikiju pogledaj najčešće korištene ele buildove. Ja obožavam svoju eleicu, iako ću uvijek reći da joj je damage daleko manji nego bi trebao biti i da joj je obrana nikakva. Zato su tu ostali članovi tima (čitaj: henchiji i heroji XD).

Citiraj:
Što ispočetka? Nemislis valjda killat lika
ranger ima jedan od najboljih self healova u igri (trollz unguent)nije enhanctment, ima odlican self heal i kosta samo 5 energ.. samo bed je kaj te mogu u te 3 sec kolko ti treba da ga aktiviras lako interruptati.
Troll je totalna banančina od skilla. U te 3 sekunde te interrupta ovaj koji je dotrčao s drugog kraja tvog radara. Ranger je odličan za izbjegavanje damagea i apsorbiranje. Za trčanje je gotovo savršen - "gotovo" samo zato jer nema ništa tipa Balanced Stance. Kaj se rangerovog damagea tiče - tu je zakinut isto kao i ele. Okej, radi on veliki degen i širi conditione, ali *izravan* damage je ono što mu nedostaje. Nema niti jedan jedini stance breaker. Možda najbolji skill trenutno mu je "Burning Arrow". Osim što odgovara drevnoj praksi strijelaca, radi i solidan damage.
Cataphract je offline   Reply With Quote
Staro 30.01.2007., 13:26   #755
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
Ma moj ele ima saversenu obranu iprobano i u pvp i pve
Samo stavio 2 enchantmenta od dervisha +6 regen, i +24 armor i na miru sam
Moja nikada nema ništa za self-heal. O tome se brinu Tahlkora, Dunkoro, Mhenlo ili bilo koji drugi NPC. Ovaj earth ele NPC iz NFa mi se jako sviđa. Cura stavlja wardove stalno, spama daggerse i stoning za solidan damage i ne radi gluposti. A evo kako najčešće moja eleica prolazi igru:

Helene airmagic skillbar:
L. Strike, Enervating, Orb, Invoke (e), Glyph of ele power, Chain Lightning, Air Attunement, Rez Sig.

Helene firemagic skillbar:
Fireball, Incendiary Bonds, Liquid Flame, Gaze, Searing Flames (e), Shower, Fire Attunement, Rez Sig. (ovdje umjesto SF nekada vozim i Renewal glyph (e), tek toliko radi starih dana).
Staro 30.01.2007., 14:01   #756
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Burning arrow je fakat kul. Moram si to unljokati za svog ranger-a, jos apply poision fw. Nego bilo bi zakon a/r critical eye w/o barrage burning arrow apply poision i jos sharpen daggers
enivej pa kad koristis troll onda ne stojis ko cunj nasred fighta i healas se, ja se sakrijem iza neceg, ukljucim whirling npr..
Staro 30.01.2007., 14:45   #757
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Najbolja stvar s rangerima se zapravo ne tiče rangera samih, već koncepta igre. U cijeloj igri ne postoji niti jedan jedini mob koji ima condition removal. Tako da kada Andromede (burning, interrupt, pet), Jin (poison, interrupt, pet) i Margrid (bleeding, interrupt, FW) izađu u instancu to znači smrt i kaos za sve mobove koji su se spawnali. Olias je odličan i kao curser i kao minion bomber. Tri rangera će s burning, poison i bleeding raditi takav degeneration na targetu da nema tog monk bossa koji će ga izhilati. Sad, uz sve ove conditione kojima raspolažu, rangerima nedostaje onaj najbitniji. Deep wound. Zato ću si morati otići po Norgua i složiti mu illusion magic build s phantom pain, phantasm i fragility. Dobro me ovo podsjetilo.
Staro 31.01.2007., 22:45   #758
trpi
Guest

vako kaj sad u factionsu.. prešo sam sve(mislim) kvestove i dve misije na onom zelenom otoku di počinjem i sad nema ni kvestova ni misija... kak da idem dalje, valjda tream tam desno na obalu die sve neki mrak
  Reply With Quote
Staro 01.02.2007., 08:16   #759
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Jesi pricao sa onim likom koji ti je u luci u ovoj zadnjoj misiji na noob islandu?
Staro 03.02.2007., 17:25   #760
trpi
Guest

vako koi je najbolji bow za prelazit factions.. jedan lik sa pc playa dao mi svih 5

vidim ima tu cold damagea piercing i lighting, to ne kužim pa pitam... inače ova prva je best kaj ne
  Reply With Quote
Staro 03.02.2007., 20:56   #761
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ja bi osobno uzeo ovog sa + health upgradeom. To mi najvise znaci. Dali lenghta bleeding i kavav je koji dmg mi svejedno.. i tak i ovak ih je lako poklat
Staro 11.02.2007., 12:28   #762
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
Mali OT: tako mi svega daje se mega...GW account za neke pare. Uskoro prelazim na LotR online pa ne bi htio da mi ovaj account trune. Ako ima zainteresiranih nek se javi! Info na PM!

LuXor je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2007., 13:19   #763
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Gate of abaddon. yay!
enivej, luxor moramo jos malo pvp zaigrati dok ne prodash acc, nismo dugo.
nego, sklepali jucer neki build za ta, ja bio ebon dust derv, mora da su psovali assasini , zealus benediction, hammer war, esurge/interrupt, i rulali mozda smo pogodili bas vrijeme kad su horde hBreeze monkova unutra, meni je fora build.
Staro 11.02.2007., 13:32   #764
Željac
sto da napisem ?!

Željac's Avatar

Evo konačno se i ja dokopao GW-a, zakon je igra...

U guildi sam justice incarnate (veza )

lvl 10 sam sad, warrior + monk.

vrtim se oko jaks bend-a pa ako ste u blizini vidimo se

ingame nick Kyro Messmer

Željac je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2007., 14:48   #765
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
@željac: hellcome!

@sniper: nece jos acc otic, LotR izlazi tek na ljeto, ali bi htio betu picit pa ne zna koliko cu vremena imat za GW...whispam te akd dodjem online

LuXor je offline   Reply With Quote
Staro 12.02.2007., 09:59   #766
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
vako koi je najbolji bow za prelazit factions.. jedan lik sa pc playa dao mi svih 5

vidim ima tu cold damagea piercing i lighting, to ne kužim pa pitam... inače ova prva je best kaj ne
Shadow Bow je u biti hornbow, što znači 10% armor penetrationa. Na taj je luk najbolje staviti sundering bow string 20/20 i koristiti ga u buildu koji radi čisti fizički damage. Znači neki Favorable Winds, Read the Wind, Tiger's Fury. Još dodaš necro heroja koji će spamati Barbs po mobovima i sve pet.

Half Moon je shortbow i najbolji je za interruptanje. Budući da ima najbrži fire rate od svih lukova na njega se isplati staviti vampiric ili zealous bow string. Osobno više volim vamp na brzim lukovima, ali zealous će ti omogućiti konstantni Barrage spam. Build: Choking Gas, Practiced Stance, Savage Shot, Distracting Shot.

Longbow si ostavi za luranje, hornbow daj heroju pa neka se veseli. Barbed string staviš na neki luk koji će ti dropati pa ga koristiš s Melandru's Arrows ili Hunter's Shot.

IMO, najbolji luk ovdje ti je onaj Half Moon. Obavezno mu stavi nekakav grip: +30 health (koji dobiješ za 8k) ili +5 armor (koji dobiješ za 1k). Oboje su tu negdje po kvaliteti. Za string gledaj kaj ćeš stavit. Vamp košta 4k, zealous 2k najviše i oba su odlična na brzim lukovima.

Sad, koji je najbolji za prelaziti factions... To se sve da prijeći i s onim Poisnous longbow kojega dobiješ kao quest reward od Captain Greywinda u North Kryta Provinceu. Složiš si par buildova, sejvaš u template pa mijenjaš da ti ne bude dosadno. Naravno, prilagođavaš ih mobovima u tom području.
Staro 12.02.2007., 10:08   #767
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Citiraj:
Autor Željac Pregled postova
Evo konačno se i ja dokopao GW-a, zakon je igra...
lvl 10 sam sad, warrior + monk.
ZOMG, još jedan wamo. : roller :
Dobrodošao ti nama. Nadam se da si bio kod Ambassador Zaina i uzeo Mending. Slobodno me zovi u pomoć kada ćeš ići capati Healing Hands. IGN: Antigone Amidala, teh uber1337 imba unnerfable monkz0r.
Staro 12.02.2007., 13:03   #768
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ma wammoji rulaju
power attack isto

enivej .. nikad nisam bas igrao war-a, al kad bi napravio bi si nekog axe tanka .. i klao. Al sad ga nebi radio jer mi je veci gust derv, uzmem lyssa avatar i srežem ih dok se healaju /healing signet -40armor ftw/ a uostalom sychte ima AoE (moze 3 moba odjednom udariti) sta je kul ak siris conditione tipa deep wound itd.
Staro 13.02.2007., 07:58   #769
Cataphract
Premium
Moj komp

Cataphract's Avatar

Je. Idem po survivora s dervishicom. Trenutno sam na 470k expa. : goood : Ovo mi je treća dervishica koja ide po survivora. Prvu su nakantali neki skaalei na master questu noob islanda, drugu je Acolyte of Balthazar zaspajkal s 500 dmg niotkud, a treća je alive and kicking. Koristeći se iskustvima s prethodne dvije, za sada sve prolazi bez beda. Jedan jedini put sam radio F12 i to u Bukdek Bywayu jer su moji guildies aggroali tri grupe Jade Brotherhooda. U Eloni sam došao do Grand Courta, a u Canthi sam došao u Tahnnakai Temple baš jučer. Planiram questati po FoWu jer su quest rewardi od 10k expa i nemam namjeru farmati exp za survivora. To mi je lame, hoću ga kroz igru.
Staro 15.02.2007., 22:29   #770
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

GW mi jako lagga u zadnje vrijeme, sjecam se tocno kako je proph ucitavao sve za 5sec i nikad nikakvog lagga nije bilo. Kaineng sada lagga toliko da ni na lowest nemogu otic oko coska da mi ne zatrza. Na XP je bilo manje, al je jos uvijek prisutno.
Neznam u cemu je prob, dal mi treba dualcore
u pozadini obicno imam foobar i tu i tamo MSN.
Defragao sam, reinstaliravo, uvijek je isto .. Tako me nervira..
Staro 17.02.2007., 21:15   #771
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ovaj novi event je simpa, par screenshotova:

I skinovi su simpa, netko ima onaj 'trible', netko 'flame' itd
Staro 26.02.2007., 22:33   #772
trpi
Guest

ovako sad stvarno neznam više: bonker :
kreno sam pravit 55 monka... i sad mi potvrdijo jedan lik da shield of judgement ne šljaka tako više da kad monteri dođu an 20 posto helit počnu begat...nerfan jel? i da dost ekipe prelazi na ss necromancera... i sad ja vas pitam kaj je bolje??
da nastavim pravit monka il se bacit na necroa... oću farmaaat
  Reply With Quote
Staro 27.02.2007., 16:25   #773
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

u NF updejtu je i jedan i drugi nerfan tak da je to manje više isti sh*t.
Jedina stvar kaj jos mozes s 55 shield of judgement klat je monstere koji su ranged i/ili ne mogu biti knockdown. Dakle, hydre ispred augury rocka jos uvijek mozes, ja sa ritualistom koji je isto nerfan farmam tusked huntere u Nightfall-u i ne gube aggro. A na kraju lagano mozes mo/n cappirat spiteful (koji je laksi cap nego shielf of j) pa njega koristiti ..
mislim da bi moglo raditi i na onim pticurinama sto su nabili ispred droknarsa da ti smetaju dok ides po trollove.
Staro 01.03.2007., 16:23   #774
tmarosi
Premium
Moj komp

tmarosi's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
da...55ica s SS-om sada radi bez beda (i nju se uglavnom koristi)

stara 55ica s SoJ-om funkcionira samo na creature-ima koji ne mogu biti knockdown (dakle hydre), premda ja farmam s starom 55icom (SoJ) dwarfove izvan Granite Citadela (tu idem jer padaju rune) i ide ok...

There is no real life, only AFK

Croatian Maniacs [CM] FTW !!!
tmarosi je offline   Reply With Quote
Staro 01.03.2007., 17:30   #775
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Shatter enchantment??
Staro 01.03.2007., 17:59   #776
tmarosi
Premium
Moj komp

tmarosi's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Shatter enchantment??
pa ne napadas mesmere i necroe koji skidaju ench....njih izbjegavas i sve je za 5

There is no real life, only AFK

Croatian Maniacs [CM] FTW !!!
tmarosi je offline   Reply With Quote
Staro 06.03.2007., 15:22   #777
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Theo Valich napada..
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37986
GW 2 - jos nije ofišl al se cuju neke glasine, bit ce igrive rase human charr i jos 2 neka skroz nova.. uglavnom link dole ima dosta toga zanimljivog..
- ofišl talk -
http://www.guildwarsguru.com/forum/s...php?t=10126871
Staro 08.03.2007., 12:58   #778
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Staro 08.03.2007., 15:48   #779
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
a ono... za bijednih 600kn prodajes acc na kojem si toliko vremena izgubio, ajde da su jos neke pare ono 1000 eura pa ajde, ja svog nikad ne prodajem.
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 08.03.2007., 15:54   #780
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Nisam ja nista 'izgubio'. Igrao sam ga i zabavljo se dok je bio zabavan. Sad vise nije, ima jedan jos bolji mmorpg kojeg mislim malo vise igrati, a zove se RL.

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na