|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
STALKER MP Beta
Izasla je STALKER Multiplayer beta; bilo je natjecanje za beta CD-KEY-eve kojima se moze igrat na mnogim beta serverima... igra sluzbeno izlazi u 3. mjesecu, pa me zanimaju vasa razmisljanja... ja jedva cekam kad izadje i mislim da ce biti mega hit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Očekujem drugu Daikatanu - tko zna, možda griješim |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
A mozda bude kao HL2.. i on je bio odgadjan u nedogled.. pa eto, na kraju se velikoj vecini svidio jako.
![]() |
#7 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Nemože to biti dobro kad se "razvija" koliko ono... 5-6 godina? BTW Paske, nemoj tako pa čovjek je Cereal Killah uz to ![]()
![]() |
#8 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() |
#9 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Hah - živi bili, pa vidjeli. Iskreno od HL2 me niti jedan FPS nije oduševio, barem kaj se single playa tiće. Igrao sam i Prey ( doduše demo ) - zgodna ideja, ali nakon preko 10 godina igranja raznih FPS-ova očekujem više od wall climbinga. All in all - ja čekam Conana, koji bi trebao biti next big thing u MMO svijetu.Jednom kad čovijek proba MMO i zakači se - there is no turning back ![]() @ Mar - cereal su produkti od žtarica - ala Kellogs. Doduše možda je on Kellogs killer - poždere žitarice I kutiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Bah, skeptican sam ja i oko toga da ce izac u 3 mj. Tolko put je vec izlazil da ono, ne obazirem se, niti se ne nadam. Kad izadje e onda cu reci mrak! E sad ono sve kaj je Stalker obecaval, smo vec vidli (sem promjene vremena): Fiziku - prvi put vidjena i isprobana (od moje strane) u Painkilleru Uber grafika - a to je bio Doom 3, ostalo su samo kopije Igirvost - e khm to vec dugo nismo vidli, a i izgleda da ni nemo Jedino kaj jos ostaje fora u Stalkeru su prica, izmjene vremena, te one famozne anomalije (nadam se da to nisu izbacili zbog kompliciranja igre), te detalj cernobila od 30 kvadratnih kilometra. Ovo gore nadam se da nie bila samo njihova propaganda. Kaj se tice HL2, ako je iko ikad gledo movie, od onog lika koji im je poplasio igru, vidli bi da fali 2/3 oruzja, te da je igra trebala biti puuuno duza, al izgleda da se ekipa predomislisla, pa su poceli raditi kratke serijice : baad :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Stalker sad izlazi pomirite se s tim ![]() Sigurno će bit zabavan.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo ja ga igram u lanu vec 3 dana... proveo sam dosta sati za njim... Čini mi se odličan. Najviše mi se svidjala grafika, pogotovo sjene, npr, kada je grmljavina i kad su munje taga su sjene neopisivo dobre! Ima jako puno oružja što mi se jako sviđa! I promjene vremena su mi žestoke, nikad to nisam prije vidio u takvoj mjeri kako je ovdje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
mene ce sprijeciti specifikacija koja je potrebna za igranje, s ovom mojom, il ce biti neigriv, il ce biti igriv u toj mjeri da sve efekte pogasim, a onda mi je bez veze tak igrat ![]()
![]() |
#16 |
Banned
Datum registracije: Jul 2005
|
promijeni grafu na neki 6800 vanilla/GT i trebalo bi radit btw, na kolko radi taj tvoj barton? ja sam nekad svojeg imao na 2.4GHz preporucujem ti da si stavis na plocu neki od moddanih biosa, ja sam osobno koristio D26 Mantarays XT 1T i uspio napravit 520FSB-a s batronom malo kloknes, stavis bolju grafu i radit ce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
Za sad mi barton radi na kojih 2095 Mhz, iznad tog nejde. Grafu namjeravam kupit upravu 6800, sam to ce pricekat jos 4 mj, za sad je upgrade diskova i ventilatora na redu. PS ak imas kakve pisane upute, il ak ti se da pisat, u detalje kak da kloknem bartona na 2.4 GHz posalji mi na PM ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Stalker je gold http://www.gamespot.com/news/6166678...stnews;title;1 skinio sam mp betu, tek tako da vidim mape i oruzja i imo ima dosta potencijala...can't wait. ![]()
![]() |
#21 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS: * Microsoft® Windows® XP (Service Pack 2)/Microsoft® Windows® 2000 SP4 * Intel Pentium 4 2 Ghz/AMD XP 2200+ * 512 MB RAM * 10 GB available hard drive space * 128 MB DirectX® 9c compatible card/ nVIDIA® GeForce™ 5700/ATI Radeon® 9600 * DirectX® 9 compatible sound card * LAN/ Internet connection with Cable/DSL speeds for multiplayer * Keyboard, Mouse. RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: * Intel Core 2 Duo E6400/AMD Athlon 64 X2 4200+ * 1 GB RAM or better * 256 MB DirectX® 9c compatible card/ nVIDIA® GeForce™ 7900/ ATI Radeon® X1850. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|