|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
kofa za otprilike 1000kn, jel to moguce?
Nov sam ovdje i ne kuzim se u kompjutere, ali nadam se da cete mi vi pomoci, kupujem komp za te pare(bez monitora naravno),sad doma imam pentium3 koji se sam ugasi ako otvorim 3-4 internet stranice i slusam muziku, pa bi ga volio razbiti od zid: bonker2 , ali prije nego ga razbijem moram uzeti neki drugi.... Ne bi mi sluzio za igrice(dobro, mozda malo), zelim samo da mogu normalno slusati muziku(puuno muzike) i igrat igrice tipa football manager 2007, ono da ne steka i da se ne gasi, ne znam dali puno trazim, ali molim za vasu pomoc, ako sam negdje pogrijesio nemojte me odmah : giljotin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
2,5-3k min za neku rabljenu konfu, za 1000kn neće iči ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
pa vidio sam ovo,http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=36902 ne znam jel to valja? valjda bi bez monitora i printera i tih stvari bio 1200kn? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Neka sck.a konfica ili pentium 4 oko 2.4 bi se skrpalo za 1000kn. Proc oko 200kn ( neki XP 2000+) Matična 200kn HDD 200kn DVDRW 200kn VGA 200kn Ram 200kn Kučište i napajanej oko 100kn ------------------- Eto 1300kn, malo probrljaš po forumu ima takvih Ali ako ja slažem konfu za office, uzimam semprona sck.754 oko 300kn, asrokicu sa 6100 integriranom oko 350kn, 512DDR 300kn, HDD 350kn, dvdrw 250kn, kučište + psu 200kn i to su ti cijene novih komponenti otprilike i to je 1750kn. I imaš garanciju. A ova na cafe mobilu je malo precjenjena, a i sumnjam da ti treba iglični printer, on mu malo diže cijenu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ma mislim da mi ne treba, stvarno ne igram igrice ni nista, uglavnom sam na netu i slusam mjuzu, a od igrica one starije uglavnom igram. Ne zelim samo da mi se desava da ne mogu koristiti novi winamp jer pocne sve blokirati, ili real player koji mi steka, da poludis...eto sad kad znas nesto vise, moze neki prijedlozi koju konfu preporucas? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Matična Socket A, proc neki slabiji također Socket A, znači ili Sempron ili Athlon XP do nekih 2000+, 512MB rama (čak bi išlo i sa 256), grafa 9200(SE), kučište sa napajanjem 300W eventualno 400W, hard ovisi koliko ti treba za mjuzu i sl, uzeo bi i DVD pržu ako bi imao love. Stavi na tržnicu da kupuješ tako nešto, pa probaj sklopit dijelove, i ako će trebat pomoć oko spajanja javi mi se za pomoć. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Nemoj tako lako odustajat od stare krame. Ako ćeš samo slušat muziku i surfat internetom, Pentium 3 ti je taman. Vjerojatno bi trebalo očistit Windowse od raznog smeća koje se nakotilo na kompu. Preporučam tune up utillities 2004, ili 2006 ili 2007, napravi defragmentaciju harda, instaliraj antivirus i firewall i ne bi smjelo biti više rušenja Windowsa. Ako imaš nekog frenda koji se kuži u to, pozovi ga da ti sredi komp. Ako se ipak nastavi kršit, za novi kompjuter možeš iskoristit kućište, napajanje, hard i optiku. Pentiuma, sdram i matičnu ploču prodaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|