|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2001
|
Cooleri na memoriju GF2GTS?
Well ovako..... Imam GF2GTS Creative Annihilator 2 ... vulgaris GTS 200/333 ... Ista nema hladnjake na memorijskim chipovima (chipovi su sjedne i s druge strane kartice) .... nabavio sam neki stari P1 kuler, lijepo ga izrezao, obradio .... i dobio malecne kulercice za memoriju na kartici. ALI IH NEMOGU STAVITI JER U PROKLETOM ZAGREBU NEMA NIGDJE ZA KUPITI "OBOSTRANO LJEPIVU TERMALNU TRAKU" (koja vani dodje 2$ ) Anyone... kakvu ideju? Plizzz......? Smrccc..... Gusta |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
matroxfanatic
|
Namazes tanko memorije s pastom (najbolje neku bijelu koja nije na bazi srebra), obrises na svakoj dva suprotna choshka i na te choshkove kapneš malo ljepila (samo ne onog koje prima trenutno jer ce se osusiti od vrucine) i stavish hladnjak. Malo drzhish (oko 5-6 minuta) i tako za svaku memoriju. Istina, neces ih vise uspijeti skinuti (ili barem JAKO testo), ali je dobro rijeshenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
Hvala na trudu ali meni treba recimo ovo http://www.arcticsilver.com/arctic_a...l_adhesive.htm jer mislim da ce ljepilo ostetiti memoriju?!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
|
Da ljepilo nece nista memoriji ali se isto moze "zaljepit" onom termalnom pastom iz chipoteke, namime hladnjaci se ne zalijepe ali drze ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|