|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Dell ili Acer
Pozdrav, nakon što sam pročitao vaš vodič za kupnju laptopa suzio sam izbor na ova dva, pa vas molim da mi pomognete pri odabiru: Dell Inspiron 6400 Intel Duo T2050, 80GB HDD, 512MB DDR2, ati x1400 256MB, kod ve-mila za 8335 kn ili Acer Aspire 5671AWLMi Intel Duo T2050, 120GB HDD, 1GB DDR2, ati x1600 128MB, kod info-game za 8445 kn ili Acer Aspire 5112 WLMi AMD Turion 64 x2 TL 50, 120 GB HDD, 1GB DDR2, ati x1600 128 MB, kod hg-spota za 8409 kn Nemam pojma o njima i laptopima općenito, svaka pomoć je dobro došla. Vjerojatno bi s Acerovim dobio više za manje novca, ali pretpostavljam da je dellov kvalitetnije izrade. Kod dellovog me jedino smeta što nema 1GB rama, ali to se valjda može posebno naručit? Zanima me i dal je velika razlika u grafičkim karticama i kod Acera koji je bolji procesor Puno hvala unaprijed! Zadnje izmijenjeno od: Hrzan. 25.02.2007. u 05:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
ja imam dell-a pa ga i preferiram (zadovoljan sam kvalitetom ). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Intel Core Duo je bolji od Turiona - hladniji, guta manje struje, jači. Dodatni ram uvijek možeš naručiti i najbolje je to napraviti kada kupuješ laptop tj. naručiš ga odmah s 1Gb rama. Mislim da ti za tu lovu vranoga1 može ponuditi još bolji laptop pa ga malo kontaktiraj.
![]() |
#4 |
Registered User
|
Puno hvala na odgovorima. Nažalost kredit je jedina opcija i vjerojatno ću se odlučiti za turion kod hg spota |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
Opet ja, malo sam gledao cjenike po netu i naišao na ovaj model u mikronisu: http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...3526&catid=230 Negdi sam pročitao da je to u biti ovaj model asus barebonea: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2975 Taj mi se model asusa stvarno sviđa, jel netko zna nešto o tim Avenio modelima? Dal je to stvarno to? U svemu mi se čini boljim od ovih Acera (5112 i 5671) a i ima garanciju 2 godine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bježi od Avenia. Šrot isto kao i Forcebook od hgspota. Pročitaj sticky od vranoga gdje imaš obrađene i takve laptope.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|